Dolar 32,6095
Euro 34,7751
Altın 2.505,88
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

ASÜ Kütüphanesini 7 ayda 245 bin kişi ziyaret etti

ASÜ Kütüphanesini 7 ayda 245 bin kişi ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
7 Şubat 2019 00:37

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni kütüphanenin kullanıma açıldığı günden bu yana toplam ziyaretçi sayısının 245 bin kişiyi bulduğunu söyledi.

Sabire Yazıcı Fen Edebiyat Fakültesi ailesi, fakültede düzenlenen kampanyanın ardından toplanan 350 adet kitabı kütüphaneye bağışladı. Bağış teslim etkinliğine katılan ve kütüphanedeki son durum hakkında bilgiler alan Rektör Şahin, şehrin en büyük kütüphanesinin bağışlarla birlikte hızlı şekilde büyüdüğünü söyledi. Kitap bağışına dair başlattıkları kampanyanın bir süresi olmadığını ve isteyen herkesin istediği kadar kitabı bağışlayabileceğini anımsatan ASÜ Rektörü, “Gerek kampüs içinde, gerekse kampüs dışında kitap bağışına dair gösterilen duyarlılık bizleri memnun etmektedir. Fen Edebiyat Fakültesi ailesine de bağışları için çok teşekkür ediyoruz. Kampanyamız 3 ay önce başladı. Bu süre zarfında yaklaşık 2 bin 500 adet kitap bağışlandı” dedi.

Kütüphanenin öğrenciler tarafından yoğun şekilde kullanılan mekânların başında geldiğini de belirten Şahin, şöyle devam etti: “Yaklaşık 7 ay önce hizmete giren kütüphanemizi yaklaşık 245 bin kişi ziyaret etmiş. Bu çok önemli bir rakam. Amacımız, günün her saatinde canlı ve 24 saat açık bir kütüphane oluşturmak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.