Dolar 32,5269
Euro 34,7416
Altın 2.485,02
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

ASÜ LÖSEV Topluluğu faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor

Aksaray Üniversitesi LÖSEV Topluluğu, LÖSEV konusunda toplumu bilinçlendirme ve Lösemili Çocuklara destek olma konusunda faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor..

ASÜ LÖSEV Topluluğu faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor
Aksaray Anadolu AŞ
7 Kasım 2017 13:06

Aksaray Üniversitesi LÖSEV Topluluğu, LÖSEV konusunda toplumu bilinçlendirme ve Lösemili Çocuklara destek olma konusunda faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor.

Aksaray Üniversitesi LÖSEV Topluluğu Basın Sözcüsü Kübra Uçak, ASÜ LÖSEV Topluluğunun faaliyetleri ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi

“Aksaray Üniversitesi LÖSEV Topluluğu 2014 yılında kurulmuştur. Kuruluş tarihinden bu yana LÖSEV ile ortak etkinliklerin tamamında yer almıştır. LÖSANTE Hastanesi’nin açılışında lösemili çocuklar ve aileleriyle bir araya gelerek onlara bir nebze olsun moral ve destek olma ayrıcalığına ulaşmıştır. Topluluk, Üniversite bünyesinde düzenli olarak kurulan stantlar ile bilinçlendirme, topluluğun faaliyetlerini duyurmak hem de stantlarda lösemili çocukların aileleri tarafından yapılmış el işi ürünleri sergileyerek onların satışlarından elde edilen geliri lösemili çocukların tedavisinde ücretsiz tedavi politikası ile çalışan LÖSEV’e göndererek destek olmayı amaçlamaktadır.

LÖSEMİ VE LÖSEV’İ DUYMAYAN KALMASIN

Topluluk, aynı zamanda “Lösemi ve LÖSEV’İ Duymayan Kalmasın ”projesi kapsamında okullarda Hijyen, Sağlıklı Beslenme, Kanserden Korunma Yolları ve LÖSEV hakkında seminerler vererek öğrencileri bilinçlendirmeyi hedeflemektedir.

OKULLARDA ÖĞRENCİLERE SEMİNER VERİLDİ

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Neslin Koleji’nde ki öğrencilerle bir araya gelen ASÜ LÖSEV Topluluğu, Sultanhanı Atatürk İlköğretim Okulu’nda vermiş olduğu seminerin ardından burada da ilgi ile takip edilmiştir.

LÖSEV KAPI KAPI DOLAŞIP DERGİ GAZETE SATMAZ

Topluluk, üniversitede gerçekleştirdiği konferanslarla bireyleri bilinçlendirmeye devam etmekte ve LÖSEV’in kapı kapı dolaşıp dergi, gazete vb. gibi materyalleri satmayacağı konusunda uyarılarda bulunmaktadır.

HER YENİ GÖNÜLLÜ İLE DAHA DA GÜÇLENİYORUZ

ASÜ LÖSEV ailesi her gün bir yeni gönüllü ile daha çok güçlenmekte ve Lösemi ile bir çocuğun daha meşalesi olmaya devam etmektedir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.