Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

ASÜ Öğrenci Konseyi ilçelere çıkartma yaptı

Aksaray Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı Yönetim Kurulu olarak Ortaköy Meslek Yüksekokulu, Şerefli Koçhisar Kampüsü ve Güzelyurt Meslek Yüksekokullarını ziyaret ederek yöneticiler ve öğrencilerle bir araya geldi..

ASÜ Öğrenci Konseyi ilçelere çıkartma yaptı
Aksaray Anadolu AŞ
21 Ekim 2015 22:16

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Öğrenci Konsey Başkanı Hikmet Yılmaz;

Bizler 21 Bin öğrencinin temsilcileriyiz, bu sebeble sadece merkezde bulunan öğrenci arkadaşlarımız için değil ilçelerde bulunan arkadaşlarımız içinde her zaman destege hazırız. Hiçbir öğrenci arkadaşımızı dinlememezlik yapmayız. Bizler bir bütünüz, İlçelerde ki arkadaşlarımızı hiçbir zaman etkinliksiz faaliyetsiz bırakmayacağız. 24-25 Ekim Tarihlerinde 1071 kişi ile yapacağımız Türkiye’nin en kalabalık gezisi olacak Nevşehir Kapadokya Turu için Kampüse ayırdığımız kontenjanın aynısını ilçelerede ayırdık. En büyük amacımız ”Bütün İlçelerde Kampüs Yaşam Ortamı Yaratmaktır.” sözlerini vurgulayan Yılmaz ziyarette okul yöneticileriyle de bir araya gelerek birlik beraberlik içerisinde herşeyin üstesinden gelineceği konusunda da anlamlı bir mesaj verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.