Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

ASÜ Öğrenci Konseyi’nden Ankara ziyaretleri

Aksaray Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından 3 Mayıs’ta Ankara gezisi düzenlendi..

ASÜ Öğrenci Konseyi’nden Ankara ziyaretleri
Aksaray Anadolu AŞ
6 Mayıs 2016 01:11

Gezide bir yıl boyunca etkinliklerde görev yapan başta Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu olmak üzere Öğrenci Topluluk Temsilcileri ve Yabancı Uyruklu öğrenciler katıldı. Gezi ilk olarak Anıtkabir ziyareti ile başladı. Mustafa Kemal Atatürk’ü kabri başında dualar ile yad eden Öğrenci Konseyi ardından Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi’ ne geçti. Öğle Yemeği ardından Olcay Kılavuz ile sohbet etme şansı bulan ASÜ’lü öğrenciler bu ziyaret sonucu oldukça memnun kaldıklarını bir kez daha dile getirdiler. Son olarakta Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giden öğrenciler milletvekilleri ile bire bir farklı konularda istişare etme şansı bulundu.

Gezinin sonunda açıklamalarda bulunan Aksaray Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Hikmet Yılmaz ” Öncelikle ulaşım masraflarımızı karşılayan Üniversite Yönetimimize teşekkür ederim. Bir yıl boyunca üniversite öğrencilerine yönelik bir takım faaliyet ve etkinlikler başta olmak üzere büyük organizasyonlara imza attık. Bu emeklerin karşılığı olarak emekleri geçen arkadaşlarımıza böyle bir gezi ile teşekkür etmek istedik. Son durağımız olan mecliste AKP MHP ve CHP ‘li milletvekilleri ile görüşmelere gittik. CHP gittiğimiz saatlerde Grup Toplantısı olduğu için CHP ile görüşemedik. MHP’den randevu aldığımız milletvekilleri ile görüştük. Aksaray’ı temsilen de AKP’den İlknur İnceöz Hanımefendi ile görüşmek istedik, fakat hiç beklemediğimiz bir tepki ile karşılaştık. Randevu almak için İlknur Hanımın Özel Kalemine giden arkadaşlarımıza İlknur Hanımın yerinde olmadığı söylendi. Fakat tam bu sırada İlknur Hanım odasından çıktı ve yüzümüze dahi bakmadı. Biz kendisine Baş sağlığı dilemek için gitmiştik fakat kendisi böyle bir tutum sergiledi bizlere. Bizde gidip farklı illerin milletvekilleri ile görüşmelere devam ettik. Geziye katılan bütün öğrenci arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.