Dolar 32,4891
Euro 34,5956
Altın 2.474,72
BİST 9.533,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 28°C
Az Bulutlu
Aksaray
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 24°C
Cum 22°C
Cts 20°C

ASÜ öğrencilerine Mobil Yazılım Eğitimi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü ile TURKCELL, “Geleceği Yazanlar” isimli bir program düzenledi ve öğrencilere mobil programlama eğitimi verdi..

ASÜ öğrencilerine Mobil Yazılım Eğitimi
Aksaray Anadolu AŞ
12 Kasım 2015 12:53

İlk kez 2013 yılında gerçekleştirilen “Geleceği Yazanlar” programı, gençleri mobil yazılım geliştirme konusuna teşvik etmek için düzenleniyor. Programın düzenlendiği üniversiteler arasına ASÜ’de girdi. Yüzlerce öğrenci, uzmanların mobil yazılım konusundaki anlatımlarını dinledi, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve neler yapılabileceği hususunda görüş alışverişinde bulundu. Mobil platformların tanıtıldığı ve kavramlara dair genel bilgilerin verildiği programda öğrencilere, Android ortamda bir mobil uygulamanın nasıl geliştirileceği ve geliştirilen bu uygulamanın mobil pazarlarda nasıl yayınlanacağına dair bilgiler aktarıldı. Etkinlik İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin farklı salonlarında eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Program, ASÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emin İbili ve Araştırma Görevlisi Mehmet Özkaya’nın girişimleriyle gerçekleştirildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.