Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

ASÜ Spor Bilimleri Fakültesi hayırlı olsun

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Bakanlar Kurulu’nun, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun Spor Bilimleri Fakültesi’ne dönüşümünü onayladığını ve böylece ASÜ’deki fakülte sayısının 12’ye yükseldiğini belirtti..

ASÜ Spor Bilimleri Fakültesi hayırlı olsun
Aksaray Anadolu AŞ
17 Eylül 2017 04:17

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Bakanlar Kurulu’nun, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun Spor Bilimleri Fakültesi’ne dönüşümünü onayladığını ve böylece ASÜ’deki fakülte sayısının 12’ye yükseldiğini belirtti.

Bugüne kadar spor alanında ulusal ve uluslararası pek çok başarıya imza atan ASÜ’nün, Spor Bilimleri Fakültesi’yle birlikte çok daha büyük başarılar elde edeceğine inandıklarını vurgulayan Prof. Şahin, “Güreş, okçuluk, atletizm, futbol, basketbol, hentbol, voleybol… Pek çok branşta üniversitemiz sporcuları gerek ulusal, gerekse uluslararası ölçekte son derece önemli dereceler elde ettiler, kupa ve madalyalar kazandılar. Bizler de bu başarılara yenilerinin eklenmesi ve okulumuzun daha da büyümesi için girişimlere başladık. Allah’a çok şükür bu girişimlerimiz sonuç verdi ve Yüksekokulumuz Spor Bilimleri Fakültesi’ne dönüştü” dedi. Senato Kararının alınması, YÖK ve ilgili bakanlıkların onayı ve son olarak Bakanlar Kurulu’nun oluru ile Aksaray’a 12’nci fakültenin kazandırıldığını kaydeden Rektör Şahin, “Samimi gayretler her zaman karşılığını buluyor. Her zaman söylediğimiz gibi bu bir ekip başarısıdır. Kıymetli desteklerini bizlerden esirgemeyen ekip arkadaşlarımıza ve işlerin takibi noktasında son derece önemli katkılar sunan siyasilerimize gönülden teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kısa, orta ve uzun vadede sportif başarıları arttırmayı amaçladıkları da söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.