Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
21°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 27°C

ASÜ’de bilim, sanat ve kültür etkinlikleri

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Bilim, Sanat ve Kültür Şenliği” kapsamında, birbirinden renkli etkinlikler düzenleniyor..

ASÜ’de bilim, sanat ve kültür etkinlikleri
Aksaray Anadolu AŞ
12 Mayıs 2016 00:16

Etkinlikler kapsamında ASÜ’ye gelen Yazar Üzeyir Gündüz, ASÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Banu Davun’la birlikte, “Çocuk Edebiyatı’nda Okuma Kültürü ve Çocuk Kitaplarının Resimlendirilmesi” konulu bir konferans verdi. Çocuk edebiyatı alanında Türkiye’nin önde gelen yazarlarından olan Gündüz, konuya ilişkin detaylı açıklamalarda bulundu ve çalışmalarından bahsetti. Konferansta, bu alanda çalışma yapmak isteyenler için çocuk kitaplarının yazımı ve resimlendirilmesinde dikkat edilmesi gereken noktalar vurgulandı.

– Açılan İki Farklı Sergi de İlgi Gördü –

Öte yandan düzenlenen farklı sergiler de dikkat çekti. İlk olarak Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arzu Uysal, birinci sınıf öğrencileriyle birlikte bir “Desen Sergisi” açtı. Yine Resim-İş Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arzu Güldalı Uysal ve Yrd. Doç. Dr. Emrah Uysal, ikinci sınıf öğrencileriyle birlikte “Resim Sergisi” açtı. Her iki sergi de, katılımcılar tarafından beğeni gördü..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.