Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.307,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

ASÜ’de LÖSEV ve çalışmaları tanıtıldı

“Kampüs’te LÖSEV” isimli tanıtım programında konuşan Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, hastalığın büyük bir imtihan, sağlığın büyük bir nimet olduğunu söyledi..

ASÜ’de LÖSEV ve çalışmaları tanıtıldı
Aksaray Anadolu AŞ
24 Aralık 2015 16:19

Okutman Emrah Hakman’ın önderliğinde düzenlenen etkinlikte, Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) ve etkinliklerine dikkat çekildi. Rektör Şahin, LÖSEV’in çok önemli faaliyetlerde bulunduğunu söyledi ve yapılan çalışmanın toplumsal bakımdan önemli destekler gördüğünü kaydetti. Konuşmasında sağlıklı yaşamın önemine temas eden Rektör Şahin, öğrencilere iyilik yapma ve faydalı olma tavsiyesinde bulunarak, “Gerek üniversite içinde, gerekse üniversite dışında LÖSEV’in etkinliklerine katkı vermek, iyilik yapmak, insanların hayatlarına pozitif değer sunmak kişiyi geliştirir ve mutlu eder” dedi. LÖSEV Gönüllüsü Okutman Emrah Hakman ise ilk kez bağış yaptıkları günden sonra LÖSEV’le çalışmaların başladığını belirterek, “Bağış yapmak ve bağış yapmanın ötesinde insanlara faydalı olmak… Yardım etmek bizim kültürümüzde, ahlakımızda dinimizde ve tarihimizde var. Yardım sadece parayla olacak diye bir şey yok. Etrafımızda muhtaç olanları asla unutmayalım” dedi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından LÖSEV Genel Merkez Halkla İlişkiler Birimi Çalışanı Can Öney, kurum ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.