Dolar 32,5569
Euro 35,0018
Altın 2.428,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 23°C

ASÜ’lü sporcular ödüllendirildi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri, ASÜ Sosyal Tesislerinde düzenlenen bir akşam yemeğinin ardından ödüllendirildi..

ASÜ’lü sporcular ödüllendirildi
Aksaray Anadolu AŞ
19 Kasım 2015 22:38

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri, 2014-2015 yılında düzenlenen çeşitli spor organizasyonlarında son derece önemli başarılar imza attı; şampiyonluklar yaşadı. Sporcular, ASÜ Sosyal Tesislerinde düzenlenen bir akşam yemeğinin ardından ödüllendirildi.

Törende konuşan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, sporculuğun başka, insan ve ahlaklı olmanın ise başka değerler olduğunu ifade ederek, mütevazı ve vakur duruşun asla kaybedilmemesini önerdi; başarının kişinin ayaklarını yerden kesmemesi gerektiğini söyledi. Geçmiş yıllarda okulların spor yapmaya olanak sağlayan fiziki şartlarının, şimdiye kıyasla çok daha geri durumda olduğuna dikkat çeken Rektör Şahin, spor malzemelerinin olmadığı, bunlara yatırım yapılmadığı süreçlerin yaşandığını vurgulayarak, “Şimdi sporun kıymetini bilen, başarıyı takdir eden, başarıları arttırmak ve motivasyon sağlamak adına çalışan insanlar ve malzeme sorunu olmayan olanaklarla eğitim alıyorsunuz ve spor hayatının içinde bulunuyorsunuz. Üniversitemizin bütçe olanakları çerçevesinde, sizler için bütün imkânları seferber etmeye çalışacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Önümüzdeki yıllarda üniversitemizin spor altyapısı ve başarı konusunda çok daha iyi yerlerde olacağını düşünüyorum. Hepinizi başarılarınızdan dolayı kutluyorum” dedi. BESYO Müdürü Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz ise okun 1996 yılında faaliyetlerine başladığını; hem ulusal, hem de uluslararası ölçekte başarı grafiği yüksek bir okul olduklarını belirtti. Bu başarıların elde edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Yılmaz, “Bundan sonra da her branşta önemli başarılar elde etmek için çalışacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından tüm branşlarda başarı gösteren ve hem Aksaray’ı, hem de ASÜ’yü gururlandıran tüm sporculara “Başarı Belgesi” ve hediyeleri takdim edildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.