Dolar 32,3404
Euro 35,0988
Altın 2.239,16
BİST 8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

ATSO 3.Meslek Komitesi iftarda bir araya geldi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen iftar programında 3. Meslek Komitesi (Tekstil Sektörü) üyeleri bir araya geldi.

ATSO 3.Meslek Komitesi iftarda bir araya geldi
Aksaray Anadolu AŞ
21 Haziran 2017 19:12

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen iftar programında 3. Meslek Komitesi (Tekstil Sektörü) üyeleri bir araya geldi.

Ağaçlı Melendiz Otel’de düzenlenen iftar programına ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, 3.Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Kulak, Komite Üyeleri Ediz Çınar, Enver Şanlı, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda sektör temsilcisi katılım gösterdi.

İftar Programında konuşan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu konuşmasında; “Öncelikle 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında bizleri bu güzel ortamda buluşturan Komite Başkanımız aynı zamanda Yönetim Kurulu arkadaşımız Ahmet Kulak ve ekibine teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin en güzel dayanışmaların paylaşıldığı bu mübarek günlerde sizlerle olmak ve sizlerle orucumuzu açmak bizleri çok mutlu etmiştir.

Bizleri buralara bu makamlara getiren sizlersiniz ve bizler sizlerden almış güç ile ilimiz sanayisini en iyi şekilde temsil ediyoruz. Bu zamana kadar bizler sizlerin hiçbir güvenini boşa çıkarak bir adım bir çalışma yapmadık yapmayacağız. İçinizde gönlünüz de rahat olsun bizler sizin görüşleriniz ve önerilerinizi dikkate alarak menfaatlerini gözeterek çalışmalar yapıyoruz ve bundan sonraki süreçte de yapmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile önümüzde günlerde idrak edecek olduğumuz Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor saygılar sunuyorum” Dedi.

Meclis Başkanı Fatih Tekin ise yapmış olduğu konuşmada birlik ve beraberliğe dikkat çekerken konuşmasında; “bildiğiniz üzere bizler 2013 yılında göreve geldik ve o günden bu yana sizlerin menfaatleri doğrultusunda hem yönetim kurulumuz hem de meclisimiz ilimiz sanayisi için gecesini gündüzüne katarak tek bir kuruş almadan halka hizmeti hakka hizmet bilerek çalışmıştır. Bu mübarek Ramazan ayında şunu rahatlıkla söyleyebiliyorum ki ilimiz iş dünyası ve Aksaray adına ATSO çok güzel çalışmalar yapmış ve birçok projeyi hayata geçirmiştir. Bu yüzden yönetim kurulumuza ve meclisimize sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Aynı şekilde meslek komitelerimize de teşekkür ediyorum onlar işin mutfağında olduklarından dolayı bizlere en büyük katkıları sunmuşlardır. Bu yüzden 3. meslek komitemiz başta olmak üzere tüm komite temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Yaklaşan Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor sizleri saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” Dedi.

3. Meslek Komitesi Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kulak ise programda yapmış olduğu konuşmasında; “başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayında bizleri kırmayarak programımıza katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum bu vesile ile önümüzde günlerde idrak edeceğimiz Ramazan bayramınızı da en içten dileklerimle kutluyorum

2013 yılı haziran ayında bizlere inanarak vermiş olduğunuz desteklerin neticesinde gelmiş olduğumuz komite başkanlığımız boyunca ben ve arkadaşlarım ilimizde birçok çalışmaya imza attık birçok projenin de başlangıcını oluşturduk. Kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sizlerin çıkarları adına görüşmeler ve toplantılar gerçekleştirdik. Bu toplantılarda siz değerli üyelerimizin menfaatlerini göz önünde bulundurarak şikayetlerimizi sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi ilimizin en yetkili devlet idarecileri ile masaya yatırdık. Yaklaşık 4 yıllık görev süremiz boyunca Aksaray’a komite olarak kazandırmış olduğumuz projelerden bahsetmek istiyorum. İzlerinde bildiği üzere ilimizin çehresini değiştirecek bir proje Aksaray belediyemiz tarafından çarşı merkezimizde tekstil ve giyim mağazalarımızın ağırlıklı olduğu cadde şemsiyeli sokağa dönüştürüldü. Bu proje komitemizin belediyemiz ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde hayat bulmuştur. Yine aynı şekilde belediyemiz ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde kale altı caddesi ışıklandırılmıştır.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilimiz rehabilitasyon merkezimizde engelli çocuklarımıza 3. meslek komitesi başta olmak üzere ATSO üyelerimiz tarafından bağışlanan kıyafetleri hediye ederek onların yüzünde ufakta olsa mutlu bir tebessüme ortak olduk. Görev süremiz boyunca başta İstanbul fuarları olmak üzere 3 tanesi ayakkabı 5 tanesi tekstil olmak üzere 8 fuara yaklaşık 360 komite üyemiz ile iştirak ettik. Yönetim Kurulu Başkanımız, Meclis Başkanımız komite temsilcilerimiz ile 4 yıllık sürede 200’ün üzerinde esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını şikayetlerini ve düşüncelerini paylaştık. Bizler bu mübarek Ramazan ayında 11. ayın sultanında gönlümüz ve içimiz rahat bir şekilde diyoruz ki bizlere vermiş olduğunuz görevi alnımızın akı ile yerine getirdik. Geldiğimiz makamın kıymetini ve sorumluluklarını bilerek başımız dik bir şekilde görevimizi icra ettik. Allah’a şükürler olsun ki bu süre zarfında sizleri utandıracak ve bizlere olan inancınızı kıracak hiçbir çalışmanın destekçisi ya da paydaşı olmadık. Bu yüzden komitede sizleri temsil eden görev arkadaşlarımıza huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyor saygı sevgi ve muhabbetle hepinizi selamlıyorum”Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.