Dolar 32,3942
Euro 35,0195
Altın 2.325,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

ATSO, 5 yıldızlı oda olduğunu bir kez daha tescilledi

ATSO, 5 yıldızlı oda olduğunu bir kez daha tescilledi
Aksaray Anadolu AŞ
29 Mart 2018 12:55

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından uygulanan Akreditasyon Sistemi kapsamında denetimleri başarı ile geçerken 5 Yıldızlı Hizmet veren Oda unvanını bir kez daha tescilledi.

Geçtiğimiz gün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenen Sertifika törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile Aksaraylı hemşerimiz Gümrük ve Ticaret Müsteşarı Cenap Aşçı’da katılım gösterirken, ATSO’yu temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Genel Sekreter Murat Yılmaz ile ATSO personelleri katılım gösterdi. Programda açılış konuşmasını yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu; “Sizin döneminizdeki başarı hikayenizden biri de bugün verilen akreditasyon çalışmalarıdır. TOBB Başkanı olduğum dönemde odalar ve borsalar birliği camiasında bir kalite ve müşteri odaklı kalite anlayışı yoktu. Biz de dünyadaki en tecrübeli olan İngiltere Odalar Birliği ile görüştük ve buraya gelip bizi eğitti. Eğitimler sayesinde biz de akreditasyon veren bir kurum haline geldik. İlk önce kendimizi disipline ettik. Sonra ülke geneline yaymaya başladık bu eğitimleri. 2002 itibariyle bir tane proje yazabilen odam yoktu benim. Dil bilen oda sayım beşti. Bugün çok şükür oda ve borsalarımız 800 milyar liralık proje yaptı.” Dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de “Odalar ve borsalar sayesinde şirket kuruluşlarının tamamı ticaret sicilleri tarafından gerçekleştirilecek. Odalarımız, borsalarımız güçlü, biz eskisinden çok daha iyi olacağız ve pozitif yansımalarını göreceğiz” dedi.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ “GÖREV SÜREMİZ BOYUNCA 5 YILDIZLI HİZMET VERDİK”

2013 yılında göreve gelir gelmez Akreditasyon Sistemine başvurduklarını belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’ta yapmış olduğu açıklama da; “Göreve gelirken bizlere inanan, güvenen ve destekleyen üyelerimize en iyi hizmeti vermek adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin başlatmış olduğu Akreditasyon Sistemine başvurduk. 2005 yılından bu yana uygulanan bu sistemi üyelerimize yönelik olarak uygulamak ve başarmak bizlere nasip oldu. Sistemin amacı, Türk Oda/Borsa Sisteminin; Oda/Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda/Borsa Sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda/Borsa Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır. Diğer bir tarifi ise Bugün Avrupa ülkelerinde üyelere nasıl hizmet veriliyor ise bizlerde öyle hizmet verilmektedir. Sistem 3 yılda bir denetime tabi tutulduğu için geçtiğimiz aylarda girdiğimiz denetimi başarı ile geçerek 5 Yıldızlı Oda olduğumuzu bir kez daha tescilledik” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.