Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

ATSO, 7 eğitim ile 350 kişiye eğitim verdi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) tarafından Aralık ve Ocak ayında düzenlenen Kurumsallaşan Firmalar Büyüyen Aksaray Eğitimleri Projesi tamamlanırken toplamda 7 Adet Eğitim ATSO üyelerine ve vatandaşlara anlatıldı.

ATSO, 7 eğitim ile 350 kişiye eğitim verdi
Aksaray Anadolu AŞ
11 Ocak 2016 17:33

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) tarafından Aralık ve Ocak ayında düzenlenen Kurumsallaşan Firmalar Büyüyen Aksaray Eğitimleri Projesi tamamlanırken toplamda 7 Adet Eğitim ATSO üyelerine ve vatandaşlara anlatıldı.

Satış Eğitimleri;

1- Profesyonel Satış Teknikleri

2- Satış İçin Müşteri Yönetimi

3- Satışta Tahsilat Becerisi.

İhracata Başlama Eğitimleri

1- Ürünlerinize İhracat Pazarı Bulma

2- İhracat İçin Temel Kavramlar Ve İhracatta Kullanılan Evraklar.

İnsan Kaynakları Eğitimi;

1- Temel İnsan Kaynakları

2- İş Değerlendirme Ve Performans Yönetimi

konulu eğitimler düzenlenirken Aralık ve Ocak ayına ATSO Eğitimleri damga vurdu.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) üyelerine ve vatandaşlara alanlarında uzman eğitmenler tarafından anlatılan Kurumsallaşan Firmalar Büyüyen Aksaray Eğitimleri Projesini değerlendiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet KOÇAŞ,yapmış olduğu açıklamada; “Aksaray’ın gelişmesi ve kalkınması için, iş piyasasının ihtiyaç duyduğu bilgi, beceri ve iş alışkanlıklarına sahip nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi gerekmektedir. Bu da ancak Aksaray’ın ihtiyaçları ve dinamikleri dikkate alınarak iyi planlanmış ve kurgulanmış eğitimler ile mümkündür.

Yönetim olarak göreve geldiğimiz günden bu yana hem üyelerimizin hem vatandaşlarımızın katıldığı çok sayıda kişisel gelişim, beden dili, etkili iletişim ve dış ticaret eğitimleri düzenledik. Bu eğitimlere yenilerini eklemenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün baktığınız zaman vermiş olduğumuz 7 adet eğitime 350 kişi katıldı, Her eğitim yeni bir ufuk açar. İşinin profesyoneli eğitmenlerimizin sundukları hizmetin daha verimli ve etkili olması için bu tür eğitimlere ara vermeden devam edeceğiz.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.