Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

ATSO Avrupa’nın en büyük Plastik Fuarı’na katıldı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Avrupa’da her yıl yapılan ve en büyük plastik endüstrisi fuarı olan, 25. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarına katılım gösterdi..

ATSO Avrupa’nın en büyük Plastik Fuarı’na katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
7 Aralık 2015 17:35

3 – 6 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde plastik sektörü ile uğrasan iş adamlarına kapılarını açan Plastik fuarına ilimizden katılım yoğun oldu.

Dinamik ve istikrarlı yapısı ile uluslararası kimliğini ön plana çıkaran Plast Eurasia İstanbul, fuarına Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, plastik sektöründe faaliyet gösteren üyelerini de buluşturarak hizmetlerine bir yenisini ekledi.

25 yıllık geçmişi ile sektörün yapı taşı olan ve her yıl istikrarlı büyümesiyle plastik fuarları arasında rakipsiz olmaya doğru ilerleyen Plast Eurasia İstanbul 2015 fuarı hakkında açıklamada bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “2014 yılında 98.000 m2 kapalı alanda 41 ülkeden 1067 firma ve firma temsilcisinin katılımı ile açılarak 43.756 profesyonel ziyaretçinin gezdiği Plast Eurasia İstanbul Fuarı 25.yılında 120.000 m2 kapalı alan ve 50.000 üzerinde ziyaretçiyi hedefleyerek, yılın ilk altı ayında toplam alanın %80’inin satışını gerçekleştirmiştir ve büyük bir rekor kırmıştır.

Bu yılda Plast Eurasia İstanbul fuarına, milli katılım yapmak isteyen Kore, Tayvan, Çin ve İngiltere’nin plastik federasyonları ile temasa geçilip gerekli anlaşmalar sağlanmış ve fuarın çok uluslu yapısı daha da renklendirilmiştir.

Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı, Türk plastik endüstrisinin gelişmesine önemli ölçüde katkı sağlayarak, dünyadaki plastik sektörü içerisinde üst sıralara taşınmasına imkân sağlamıştır. Böylesine önemli bir fuara sektör üyelerimiz ile katılım sağlayarak pazardan üyelerimizin bilgi edinmelerini ve teknolojik yenilikleri yerinde göstermelerini sağladık.

Üyelerimizi Plastik fuarı ile buluşturmamızın amacı fuarın plastik endüstrisindeki büyümenin ve yeniliklerin görülebileceği en büyük ticari platform olduğunu üyelerimize göstermekti.

Her zaman söylemiş olduğumuz gibi fuarlar en büyük ticari pazarlardır ve bizler Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizi en büyük pazarlarla buluşturmaya devam edeceğiz” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.