Dolar 32,5520
Euro 34,8805
Altın 2.431,57
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 27°C

ATSO Başkanı Göktaş piyasaları değerlendirdi

ATSO Başkanı Göktaş piyasaları değerlendirdi
Aksaray Anadolu AŞ
30 Mayıs 2018 15:45

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş piyasalara yönelik değerlendirmede bulundu.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde Piyasadaki bazı sektörlerdeki durgunlukların normal olduğunu gerek Ramazan ayı gerekse her seçim dönemlerinde bunların yaşandığının altını çizen ATSO Başkanı Göktaş yapmış olduğu açıklama da “Kamuoyunda piyasalardaki durgunluklar ve kurlar üzerindeki hareketlenmeler nedeniyle her gün onlarca yorum yapılmakta sosyal medya üzerinden de çeşitli algı operasyonları olduğu net bir şekilde görünmektedir. Her seçim döneminde yaşanan durgunluk sanki sadece bu dönem yaşanıyormuş gibi lanse edilmesi ülke üzerinde oynanan dış mihraplı güçlerin oyunlarına alet olmak gibidir. Aksaray ve ülkemiz genelinde yaşanan piyasalardaki durumlar Dünya’nın neresine giderseniz gidin her seçim dönemlerinde olan bir olaydır. 24 Haziran’a kadar da piyasalarda bu tür hareketlikler devam edebilir fakat Devletimiz de bu noktada Merkez Bankamız ile birlikte çeşitli önemler almaktadır. Burada dikkat edilmesi gereken en büyük husus dövizlerdeki hareketliğin amacı Devletimiz üzerinde Ekonomik Baskı yaratarak Halkın Devlete yönelik Kin ve Nefret beslemesine yönelik hareketliliklerdir. Burada büyük bir oyun oynandığı Dövizlerde yaşanan hızlı artışlar ile çok net bir şekilde görünmektedir. Bizler İş Dünyasının temsilcileri olarak Ülkemize karşı oynanan oyunları bozmada Milletimizle birlikte Devletimizin yanında olacağız. Ekonomik baskılarla ülkemizi yıkmak isteyen içerdeki ve dışardaki düşmanların tüm emellerini ve hayallerini birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızla yıkacağız.

Biz Müslümanlar içinde bulunduğumuz günlerde Peygamber Efendimizin “Birbirinize sırt çevirmeyiniz. Birbirinize Kin Tutmayınız. Birbirinizi Kıskanmayınız. Birbirinizle Dostluğunuzu Kesmeyiniz. Ey Allah’ın Kulları Kardeş Olunuz.” Sözü İle Tüm Bunlara Karşı Durmaktayız. Birlik ve Beraberliğimiz daim olsun” Dedi.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.