Dolar 32,3865
Euro 35,0621
Altın 2.326,80
BİST 9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

ATSO Başkanları’ndan 30 Ağustos mesajı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan mesaj yayınladı.

ATSO Başkanları’ndan 30 Ağustos mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
28 Ağustos 2017 22:31

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan mesaj yayınladı.

KOÇAŞ “ÖNCE O İNANDI SONRA MİLLET İNANDI”

Mesajına Ulu Önder Atatürk’e hitaben “Önce O inandı Sonra Millet İnandı” diyerek başlayan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, mesajının devamında; “30 Ağustos Zaferi, ulusumuzun aydınlık geleceğinin göstergesi olmuş, yeni bir Türk devletinin kurulmasının yolunu açmıştır. Türkiye Cumhuriyeti, başta Yüce Atatürk olmak üzere yurdunu ve milletini seven kahramanların, şehit ve gazilerin bizlere kutsal birer mirasıdır. Bizler Tuna nehrinin serin kıyılarında aldığı abdestin namazını, Afrika’nın kızgın çöllerinde eda eden bir milletin çocukları olarak 30 Ağustos Zaferini hakkıyla kutlayan bir milletin çocuklarıyız. Atalarımız bu toprakları bizlere miras olarak bırakırken binlerce şehidimizin kanı ile bırakmıştır. Al Bayrağımızda ki kan ve hilal bu mirasın en büyük şahididir. 30 Ağustos sıradan bir gün değildir. Bu milletin yeniden var olduğu bir günün zaferidir. Ne mutlu ki bizlere ecdadımız ile gurur duyuyor onların bıraktıkları mirası en iyi şekilde yaşatmaya ve devam ettirmeye çalışıyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda başta Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, vatan savunması ve bağımsızlık uğrunda canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygıyla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

TEKİN “ŞANLI ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN”

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin ise yayınlamış olduğu mesajına; “Anadolu’yu işgalden kurtaran Büyük Taarruz 26 Ağustos’ta başlamıştı. Bu tarih aynı zamanda Alparslan önderliğindeki Selçukluların, Anadolu’nun kapısını Türklere açtıkları Malazgirt Zaferi’nin yıldönümüydü. Büyük Taarruz 30 Ağustos’ta sona erdiğinde bütün dünya Anadolu’nun sonsuza kadar Türk ve Müslüman kalacağını görmüş oldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 30 Ağustos 1922’deki Büyük Zafer’i, 1924 Dumlupınar konuşmasında şöyle anlatıyordu. Ulusal tarihimiz çok büyük, parlak zaferlerle doludur. Ama Türk Ulus’unun burada kazandığı zafer kadar kesin sonuçlu, yalnız bizim tarihimize değil, dünya tarihine yeni bir akım vermekte kesin etkili bir meydan savaşı hatırlamıyorum. Türk Devleti’nin, genç Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli burada sağlamlaştırıldı, ölümsüz yaşayışı burada taçlandırıldı. Bu alanda akan Türk kanları, göklerde uçuşan şehit ruhları, devletimizin, cumhuriyetimizin ölümsüz koruyucularıdır.” Demiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylemiş olduğu gibi bayrak vatan ve topraklarımız uğrunda akan her bir Türk kanı, göklerde uçuşan şehit ruhları, devletimizin, cumhuriyetimizin ölümsüz koruyucularıdır. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, vatan savunması ve bağımsızlık uğrunda canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygıyla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.