Dolar 32,3407
Euro 35,1132
Altın 2.239,20
BİST 8.887,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

ATSO Ekim ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı ATSO Meclis salonunda gerçekleşirken, toplantıya Aksaray Defterdarı Uğur Arslan ve Vergi Dairesi yetkilileri katılım gösterdi..

ATSO Ekim ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi
Aksaray Anadolu AŞ
21 Ekim 2016 19:25

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun detaylı olarak Aksaray Defterdarı Uğur Aslan tarafından ATSO Meclis üyelerine anlatılırken ilimiz genelinde birçok vatandaşımızın ve esnafımızın şuan için yapılandırmadan faydalandığının altı çizildi.

Aksaray Defterdarı Uğur Aslan ve Vergi Dairesi heyetini Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısında ağırlamaktan dolayı onur duyduklarını ifade eden Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin, yapmış olduğu açıklama da, “ Meclis toplantımıza mümkün olduğunca ilimiz Mülki Amirlerini, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Müdürlerini getirmeye çalışıyoruz. Onların bizlere sunmuş oldukları bilgileri bizlerde Meclis Üyeleri olarak üyelerimizle paylaşıyoruz.

Bu ay düzenlemiş olduğumuz toplantımızda İlimiz Defterdarını Vergi Dairesi Müdürümüzü ve Birim yetkililerimizi Odamızda ağırladık. Bilindiği üzere Hükümetimiz 15 Temmuz Askeri Darbe Girişiminin akabinde esnafları ve vatandaşlarımız rahatlatmak ekonomik olarak sıkıntıya sokmamak adına vergi başta olmak üzere bazı alacaklarda yapılandırmaya, affa gitmiştir.

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanunun yürürlüğe girmesi ile birlikte ki geçen zaman zarfında Defterdarımız ilimiz genelinde ciddi oranlarda vatandaşlarımızın yapılandırmadan faydalandığını bizlere iletti.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerde sürekli olarak üyelerimize Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanundan yararlanmaları için bilgiler veriyor ve bu bilgileri vatandaşlarımızla da paylaşıyoruz” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.