Dolar 32,3361
Euro 35,1901
Altın 2.247,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

ATSO Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olağan Eylül ayı meclis toplantısı Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Meslek Komiteleri, Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurullarının katılımı ile gerçekleşti..

ATSO Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti
Aksaray Anadolu AŞ
2 Ekim 2016 23:44

Yoğun katılımın olduğu meclis toplantısında Aksaray’a yönelik ATSO üyelerinden gelen sorular ilimiz Valisi Aykut Pekmez’e aktarılırken, sorunların çözümü noktasında birlikte hareket edilmesi noktasında görüş birliği çıktı.

Programın açılış konuşmasını yapan ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, İlimiz Valisi Aykut Pekmez’e katılımından dolayı teşekkür ederken, organ üyelikleri bulunan katılımcılara da göstermiş oldukları ilgiden dolayı şükranlarını sundu.

Meclis Başkanı Fatih Tekin’in konuşmasından sonra söz alan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise yaptığı konuşma da; “ Bu hafta toplantımızın ortak organ toplantısı olarak yapılmasına karar verilmesi ile birlikte personellerimiz 4000 bin üyemizden yaklaşık olarak 700 tanesi ile birebir görüşerek ilimiz sorunları hakkında bilgi almışlardır.

Genel olarak trafik sıkıntısı bulunan ilimizde aynı zaman da atıl binalarında kötü amaçlı olarak kullanılması, Organize Sanayi Bölgesinde ki eksiklikler ağırlıklı olarak üyelerimizden gelen şikâyetlerdir. Bu şikâyetlerin hemen hemen tamamına yakını birlikte hareket edilerek çözüme kavuşturulacak sorunlardır.

Valiliğimiz, Belediyemiz, Emniyetimiz bu noktada ilimizin sıkıntılarına çözüm olacak kurumların başında gelmektedir. Sayın valimiz bu noktada bugün bizleri yalnız bırakmayarak davetimizi kırmayarak toplantımıza katıldı ve bizler de sorunlarımızı iletme imkânı bulduk. Kendisine Aksaray’ın en büyük Sivil Toplum Kuruluşu ve Büyüyen ve Gelişen Aksaray’ın sanayideki Öncü Kuruluşu Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri adına teşekkür ediyorum” Dedi.

ATSO Meclis, Yönetim ve Organ üyeleri ile olmaktan mutlu olduğunu belirten Aksaray Valisi Aykut Pekmez ise Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın üyeleri tarafından ilimizde görülen sıkıntıları ele alacağız. Tabi ki valilik olarak ilimize en iyi katkıyı sağlamak için çalışmalar yapacağız. Aksaray’da yaklaşık 4 aydır görev yapıyorum. Göreve geldiğimizde kendi çalışma trafiğimizi hazırlamıştık fakat mağlum süreç biraz bu çalışmalarımızda gecikmelere neden oldu ama ilimizle ilgili çalışmalara hızla devam etmeye başlıyoruz” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.