Dolar 32,5106
Euro 34,9119
Altın 2.421,46
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 24°C
Paz 24°C

ATSO heyeti Denizli’de oda ve fabrikaları ziyaret etti

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin Başkanlığında Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları ve Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Denizli Ticaret Odası ve fabrikaları ziyaret etti..

ATSO heyeti Denizli’de oda ve fabrikaları ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mart 2016 00:38

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin Başkanlığında Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları ve Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Denizli Ticaret Odası , Denizli Sanayi Odası , AYNES Fabrika ziyareti ile Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından Elektrik Enerjisi üretimi konulu bir bilgilendirme sunumu toplantısı gerçekleştirildi

ATSO heyeti 26 şubat 2016 Cuma günü ilk olarak Denizli Ticaret Odası daha sonra Denizli Sanayi Odası ziyaretlerini gerçekleştirdi . Ziyaretlerde Denizli Ticaret Odası adına Meclis Başkanı Habib YILDIZ başkanlık ederken , Denizli Sanayi Odası adına da Meclis Başkanı Mehmet TOSUNOĞLU ATSO heyetini karşıladı. Bu ziyaretler hakkında ATSO Meclis Başkanı Tekin ; STK’Iarın birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine değinerek, “Bizleri misafir ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bugün burada olmaktan şeref duyuyoruz. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak farklı odaların çalışmaları hakkında bilgi sahibi olabilmek için ziyaretlere başladık. Bu ziyaretlere çok önem veriyoruz. Aksaray; şehircilik, turizm, tarım ve sanayi alanında kendini hızla geliştiren bir ilimiz. Ayrıca 5. bölge teşvik kapsamında yer alıyoruz. Bu da kentimizi yatırım yapmak isteyenler için daha cazip duruma taşıyor . Bizler oda ziyaretlerini ,odamızın üyelerine vermiş olduğu hizmet kalitesi ve çeşitlerini artırmak ve başka odaların üyelerine vermiş olduğu hizmetlerin neler olduğunu görerek odamız faaliyetlerini daha kaliteli ve üyeler nezdinde memnuniyet yaratıcı olması için düzeltici ,geliştirici bir kanal olarak görmekteyiz.2015 yılı kasım ayında Eskişehir ticaret odası ziyaret ederek başladığımız ziyaretlerde, kriter olarak şehir büyüklüğü ,üye sayısı ,personel sayısı bakımından bizlerden daha büyük odaları seçmeyi tercih ediyoruz. büyük odalar neler yapıyor sorusunun cevabını ararken odamız ile kıyaslama yapmak suretiyle odamızın eksik olduğu noktaların ortaya çıkartarak bunları düzeltmek misyonundayız. ‘’ Diye konuştu.

Daha sonra ATSO heyeti Denizli Ticaret Odası Salonunda konunun uzmanı Koray Yılmaz tarafından Yenilebilir Enerji Kaynaklarından Elektrik Enerjisi üretimi konulu bir bilgilendirme sunumu yapıldı. Aksaray’ın Güneş Enerjisinden elektrik üretimi konusunda çok verimli bir konumda olması ve bu yatırımım maliyet ve nasıl ve nerelere kurulması gerektiği konularında detaylı bir bilgilendirme yapıldı.

ATSO heyeti 27 şubat 2016 Cumartesi günü Denizli’deki ziyaretlerinde son durak Aksaraylı iş adamı Nevzat Serin’in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı AYNES fabrikası oldu . ATSO heyetini AYNES fabrikası yönetim kurulu başkanlığını ve Aksaraylı olan Nevzat Serin karşıladı. Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Serin AYNES hakkında heyete detaylı bir bilgilendirme yaptı.

ATSO heyetinin AYNES fabrikası ziyaretinde yakından ilgilenen Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Serin fabrikayı gezdirdi. Ziyaretin ardından ATSO meclis Başkanı Fatih Tekin günün anısına AYNES fabrikası yönetim kurulu Başkanı hemşerimiz Nevzat Serin’e günün anısına plaket takdim etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.