Dolar 32,3168
Euro 35,0223
Altın 2.308,02
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

ATSO heyetinden adliye ziyareti

ATSO heyetinden adliye ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
20 Eylül 2018 20:11

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan ATSO Heyeti, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan ilimiz Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İdare Mahkemesi Başkanı Şenol Karadeniz’e hayırlı olsun ziyaretinden bulunurken, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Seyfullah Sarıgül ve Baro Başkanı Av. Beytullah Coşkun’a iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretler sonrasında açıklama yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş yaptığı açıklama da; “İlimiz Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başlayan Sayın İbrahim Cansever ve İdare Mahkemesi Başkanı Şenol Karadeniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak şehrimiz ve iş dünyamız hakkında karşılıklı hasbihâl ettik. Cumhuriyet Başsavcımız ve İdare Mahkemesi Başkanımız Aksaray için üzerlerine düşen her görevi fazlası ile yerine getireceklerini bizlere belirttiler.

Ortak aklın gücüyle geleceğin sanayi kentini Aksaray’da inşa ederken bu şehrin tüm idarecilerine yöneticilerine siyasetçilerine Sivil Toplum Kuruluşlarına ve kamuoyuna ihtiyacımız vardır. Bu anlamda her türlü desteği vermeye hazır olan Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İdare Mahkemesi Başkanı Şenol Karadeniz’e şehrimize hoş geldiler temennisi ile yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

Hayırlı olsun ziyaretlerimizden sonrasında Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sayın Seyfullah Sarıgül ve Baro Başkanımız Av. Beytullah Coşkun’la görüşerek hasbihal ettik. Aksaray inşallah ortak aklın gücüyle Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kentlerinden olacaktır” Dedi.

Meclis Başkanı Fatih Tekin’de ziyaretler sonrasında yaptığı açıklama da “Yeni Yönetim Kurulumuz ile birlikte ilimiz Adli makamlarına ziyarette bulunduk. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan İbrahim Cansever ve İdare Mahkemesi Başkanı Şenol Karadeniz’e hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Aynı zamanda Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Seyfullah Sarıgül ve Baro Başkanı Av. Beytullah Coşkun’uda ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

Dünya genelinde yaşanan ekonomi savaşlarından ülkemizin ve şehrimizin en az zararla ayrılması için birlik ve beraberlik çatısı altına buluşarak herkesin çalışması gerektiğini beyan ettik. Bu anlamda adli makamlardaki Cumhuriyet Başsavcımız İbrahim Cansever, İdare Mahkemesi Başkanımız Şenol Karadeniz, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Seyfullah Sarıgül ve Baro Başkanı Av. Beytullah Coşkun bizlere desteklerini ileterek bu çatının altında yer alacaklarını dile getirdiler. ATSO Meclisi adına kendilerine teşekkürlerimizi ileterek görevlerinde başarılar diledik” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.