Dolar 32,3299
Euro 35,0822
Altın 2.286,60
BİST 8.967,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

ATSO üyeleri 39.Yapı Fuarı’na katıldı

39 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 10-14 mayıs tarihlerinde Tüyap Fuar Merkezinde düzenlendi..

ATSO üyeleri 39.Yapı Fuarı’na katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
16 Mayıs 2016 16:29

Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 39 yıldır yapı dünyasının uluslararası buluşma noktası olmayı sürdürdü.

Bu yıl 10-14 Mayıs’ta Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar, 100.000 metrekarelik 14 salon ve açık alanda, 1.250 üretici firmanın en yeni malzemelerini, teknoloji ve hizmetlerini ziyaretçileriyle buluşturdu.

39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul fuarına Aksaray’dan İzo Solo ve Kanat El Arabaları, ve Tunalı Tarım, stant açarak dev fuara renk kattı. ATSO Başkanı Koçaş, firmalarımızı ve fuara katılan üyeleri tebrik etti.

ATSO Başkanı Koçaş; Bu yıl içeriği daha da zenginleştirilen “İş Geliştirme Platformu” etkinlikleriyle 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, sektöre yeni pazarlar kazandırma konularında fayda yaratarak ülke ekonomisine katkı sağladığı bir gerçek. Fuar süresince “Mimarlık ve Mimarlık Kültürü Etkinlikleri” ise sektöre bilgi akışı sağladı.

Sektörlerinde en iyi olan fuar organizasyonlarına katılım göstermeye devam edeceğiz” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.