Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 26°C

ATSO üyeleri WIN Automation 2016 Fuarı’na katıldı

WIN Eurasia Automation fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde sektör profesyonellerinden gördüğü yoğun ilgiyle kapılarını açtı..

ATSO üyeleri WIN Automation 2016 Fuarı’na katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
21 Mart 2016 17:42

17 Mart günü başlayan fuar, 4 gün boyunca; Otomasyon (Endüstriyel Otomasyon), Electrotech (Enerji, Elektrik ve Elektronik), Hydraulic & Pneumatic (Akışkan Gücü Teknolojileri) ve Materials Handling (Taşıma, Depolama, İstifleme ve Lojistik) fuarları kapsamında geleceğin üretim sistemlerini bir araya getirdi. İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen WIN Otomasyon Fuarı’na Aksaray sanayicileri yoğun katılım gösterdi. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, kendilerine imkân sunarak fuara katılmalarını sağlayan ATSO başkanına ve yönetimine teşekkür etti.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Ahmet Koçaş , 22 yıldır aralıksız olarak düzenlenen Otomasyon Fuarı’na Aksaray’dan yoğun katılım gösterilmesi bizleri sevindirdi. Kuşkusuz ki bu fuar Türk endüstrisinin heyecanla beklediği en önemli fuardır. Otomasyon alanında her türlü yeniliğin görülebildiği yegâne adresidir. Otomasyon fuarı aynı zamanda sektörün zirvesi olma özelliğini de pekiştirmesini sağlamaktadır.

“Artık konvansiyonel standartlarda üretim yapmak imkansız hale gelmiş durumda. Günümüzde üretim endüstrisinin yeni tanımı Endüstri 4.0 olarak adlandırılmakta. Bu yeni döneme paralel olarak Türkiye’nin endüstrileşmeyi ve kalkınmayı sağlamak için dünyadaki bu teknolojik gelişmeye ayak uydurması gerekiyor. Bu fuar ve benzeri platformlar sunduğu yenilikçi ürünlerle bu açıdan önemli bir katkı sağlıyor. “Fuarların gelişimleriyle birlikte dünyadaki teknolojik gelişmeleri anında takip edebiliyoruz. Katılımcı firmaların ürünlerini sergiledikleri fuarlar yeni pazarlar arayan firmalar için fırsatlar sunmaktadır. Bu yüzden ATSO olarak bütün meslek komitelerimizi ilgilendiren fuar organizasyonlarına katılmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.