Dolar 32,3360
Euro 35,1748
Altın 2.245,09
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

ATSO üyelerine lisans ve önlisans fırsatı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile KTO Karatay Üniversitesi arasındaki iş birliği kapsamında ATSO üyelerine Lisans ve Ön Lisans fırsatı sunuldu..

ATSO üyelerine lisans ve önlisans fırsatı
Aksaray Anadolu AŞ
11 Temmuz 2016 18:09

Konu ile ilgili açıklama da bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ 1251 yılında Emir Celalettin Karatay tarafından kurulan Karatay Medresesinin devamı niteliğinde olan ve 2009 yılında Konya Ticaret Odası tarafından yeniden açılan KTO Karatay Üniversitesi gelişmesini sürdürmekte olup, 2016 – 2017 öğretim yılında 6 fakülte, 1 yüksekokul, 2 Meslek Yüksekokulu, 3 Enstitü ve 3 Uygulama ve Araştırma merkezi ile eğitime devam etmekte olup lisans ve ön lisans yapmak isteyen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine kapılarını açmıştır.

KTO Karatay Üniversitesi ve Aksaray Üniversitesi ile yaptığımız iş birliği neticesinde 2016- 2017 Aksaray Üniversitesi ile yüksek lisans, KTO Karatay Üniversitenden de Lisans ve Önlisans fırsatından yararlanacağımız üniversite sayısı 2 olmuştur. Eğitime verdiğimiz önem kapsamında her yıl bu sayıyı artırarak devam etmek istiyoruz.

Bugün şehrimizin ve ülkemizin bulunduğu yerden daha üst noktalara sadece eğitim seviyesinin artması ile yükseltebiliriz. Sanayinin Öncü Kurulu olan Odamız ayrıca kurum içerisinde düzenlediği eğitimlerle de hem üyelerimize hem de vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam etmekte olup bu alanda birçok rekoru da ilimiz genelinde kırdık.

Eğitimin yaşı olmadığını hepimiz biliyoruz. KTO Karatay üniversitesi ile yaptığımız protokol kapsamında lisans ve ön lisans yapmak isteyen üyelere %5 oranında bir indirimin yapılmasını sağladık. Detaylı bilgi almak isteyenler odamız aracılığı ile bilgi alabilirler” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.