Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
BİST 9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

ATSO, üyelerini Yapı Fuarı ile buluşturdu

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) üyelerini Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı olan Turkeybuild Ankara ile buluşturdu..

ATSO, üyelerini Yapı Fuarı ile buluşturdu
Aksaray Anadolu AŞ
8 Ekim 2015 20:00

2014 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine kayıtlı oda ve borsalar arasında üyelerini en fazla fuarlarla buluşturan Odalar arasında zirvelerde olan ATSO, 2015 yılında da bu geleneği sürdürürken üyelerini Ankara ATO Congresium’da düzenlenen yapı fuarı ile buluşturdu.

ATSO Üyelerini yapı fuarıyla buluşturmakla gurur duyduklarını ve fuarların en büyük pazarlar olduğunu belirten ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “1988 yılından bu yana düzenlenen ve bölgenin en büyük ticaret platformlarından olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, başkent merkezli olmak üzere tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını, yatırımcılarını sektör profesyonelleriyle bir araya getirmektedir.

Bu yıl 28’incisi düzenlenen ve 4 Ekim’e kadar açık kalan Turkeybuild Ankara yapı fuarı, 12 bin metrekare alanda, 200’den fazla katılımcı firmanın ürün, hizmet ve teknolojisini 30 bin ziyaretçi ile buluşturmayı başarmıştır.

Bugün İç Anadolu bölgemiz 2014’te 10 milyar TL’lik kamu inşaat harcamasıyla Türkiye genelinden %16,5 pay almıştır, 162,3 milyar TL’lik toplam inşaat harcamalarıyla da %17,3 paya sahiptir. Bu rakamların arasında Aksaray’da önemli bir noktadadır.

Yapı Sektörü Aksaray’da son yıllarda çok büyük bir büyüme içerisindedir. Bir çok sektör firmalarımız yurtdışında da yaptığı çalışmalarla büyüme kat etmekte ve ülke ekonomisine destek olmaktadır.

Bugün Dünya’da en iyi sektörler arasında yer alan Yapı Sektörü temsilcileri Ankara Yapı fuarında buluşurken bizlerde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak sektör üyelerimizle katılım sağladık. Her zaman söylediğimiz gibi Fuarlar en büyük pazarlardır. Bizlerde bu pazarlarda her zaman üyelerimizle yer alacağız” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.