Dolar 32,3412
Euro 35,1262
Altın 2.241,33
BİST 8.895,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

ATSO yapı fuarında

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Ankara’da düzenlenen TurkeyBuild Yapı Fuarına katılım gösterdi..

ATSO yapı fuarında
Aksaray Anadolu AŞ
26 Ekim 2016 00:43

Bölgenin en büyük ticaret platformlarından olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, başkent merkezli olmak üzere tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını, yatırımcılarını sektör profesyonelleriyle bir araya getirmektedir.

Yeni fuar alanı Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda 12.000 m2’lik alanı, 300 katılımcı firma ve her yıl ağırladığı 30.000’e yakın ziyaretçisi ile Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara bölgenin en büyük yapı buluşmasıdır.

ATSO üyelerini bölgenin en büyük yapı fuarına katılım sağlamalarını sağlayan ve üyelerini bu tür fuarlarla her zaman buluşturacaklarını belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “Bölgenin en büyük ticaret platformlarından biri olan Yapı Fuarı, başkent başta olmak üzere tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile yatırımcıları sektör profesyonelleriyle iletişime geçirerek, yeni iş ve yatırım olanakları yaratacak fırsatlar sunuyor.

Bizlerde pazarların aynası olan bu organizasyonlara katılım sağlamaya önem veriyoruz. Bugüne kadar onlarca fuara üyelerimizin ücretsiz olarak katılımını sağladık.

Firmalarımızın ve üyelerimizin büyümesini sağlamak bizim asli görevlerimizden birisi olmakla beraber onların yanında olmakta temel amacımızdır.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak yapının tüm süreçlerinde yer alan binlerce ürün ve hizmeti tek bir çatı altında toplayan, çeşitlilik içeren örneklerin karşılaştırılarak malzeme seçiminde kolaylık sağlayan, sektördeki en yeni teknoloji ve gelişmelerin sergilendiği, uygulamadaki çözüm önerilerini uzman görüşleri ile değerlendirme fırsatı sunan, yarattığı iş olanakları ile sektöre ticari fayda sağlayan Yapı Fuarına katılım sağlayan üyelerimizi takdir ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.