Dolar 32,3168
Euro 35,0223
Altın 2.308,02
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

ATSO Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına katıldı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 40.Yapı, İnşaat Malzemeleri Ve Teknolojileri Fuarına katıldı.

ATSO Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
1 Haziran 2017 17:33

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 40.Yapı, İnşaat Malzemeleri Ve Teknolojileri Fuarına katıldı.

ATSO, üyelerini yapı sektörünün en büyük organizasyonu ile buluştururken, fuara katılan üyeler ATSO Başkanı Koçaş’a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Aksaray’dan Tunalı ve Kanat El Arabaları firması, fuarda Aksaray’ın tanıtımını yaparken, ATSO Başkanı Koçaş, firmalarımızı ve fuara katılan üyeleri tebrik etti.

1978’den bu yana düzenlenen 40. Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli “Yapı Fuarı” olma özelliğini sürdürmekte olduğunu dile getiren Başkan Koçaş, “100 bin metrekarelik 14 salon ve açık alanda, yaklaşık bin 250 üretici firmanın katılımıyla gerçekleşen, 17 bin 400 ürün, teknoloji ve hizmetin sergilendiği, yaklaşık 100 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği 40. Yapı Fuarına da bu yıl üyelerimiz ile birlikte iştirak ettik.

Dünyanın en büyük beş yapı fuarından biri olan ve Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı olma özelliği taşıyan “40. Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul” üyelerimizin isteklerine cevap vermiştir.

Sektörlerinde en iyi olan fuar organizasyonlarına katılım göstermeye devam edeceğimizi belirterek katılım gösteren üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.