Dolar 32,3352
Euro 35,0901
Altın 2.234,39
BİST 8.733,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

ATSO’da E-ticaret Eğitimi düzenlendi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Ahiler Kalkınma Ajansı iş birliği kapsamında başlatılan ATSO eğitimlerinden ilki olan E- Ticaret eğitimi ATSO’da düzenlendi.

ATSO’da E-ticaret Eğitimi düzenlendi
Aksaray Anadolu AŞ
18 Kasım 2017 12:28

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Ahiler Kalkınma Ajansı iş birliği kapsamında başlatılan ATSO eğitimlerinden ilki olan E- Ticaret eğitimi ATSO’da düzenlendi.

Son yılların en gözde sektörleri arasında yer alan E- Ticaret eğitimine katılan katılımcılar eğitimin katkısından son derece memnuniyet duyarlarken, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş’a ve yönetim kurulana katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ “EĞİTİMLERİMİZ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR”

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, her yıl Aksaray’da eğitim rekorlarını kırdıklarının altını çizerken yapmış olduğu açıklama da “Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak hem üyelerimizin hem de vatandaşlarımızın iş hayatına yönelik katkı sağlayacak onlarca eğitimler düzenliyoruz. Bu eğitimlere alanında uzman Türkiye’nin en iyi eğitmenleri arasında yer alan insanları getiriyor en iyi eğitim ile en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde oluyoruz. Bu dönem Ahiler Kalkınma Ajansı ve odamız iş birliği ile eğitimlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. B

ugün son yılların en çok tutulan alanlarından birisi olan E-Ticaret eğitimini düzenliyoruz. Bu eğitimimiz iki gün sürecek ve eğitimcilerimiz aldıkları eğitimlerin sonunda iş hayatlarında kolaylık yaşayacaklar hatta E-Ticaret noktasında gelişme göstereceklerdir” Dedi.

E-TİCARET EĞİTİMİ ATSO’DA DEVAM EDİYOR

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Ahiler Kalkınma Ajansı iş birliği kapsamında başlatılan ATSO eğitimlerinden ilki E- Ticaret eğitiminin ikinci ayağı 17 Kasım 2017 Cuma Günü ATSO’da düzenlenecek.

ATSO tarafından yapılan açıklama da “21 – 22 Kasım 2017 tarihleri arasında Kurumsallaşma ve Markalaşma Eğitimi 05 – 06 Aralık 2017 tarihleri arasında da KOBİ’ler için inevasyon eğitimi düzenlenecek olup eğitimlere tüm üyelerimiz ve vatandaşlarımız davetlidir” Denildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.