Dolar 32,3346
Euro 35,2006
Altın 2.247,92
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

ATSO’da Girişimcilikte Hibe Paneli düzenlendi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’da Girişimcilikte Hibe Paneli düzenlendi..

ATSO’da Girişimcilikte Hibe Paneli düzenlendi
Aksaray Anadolu AŞ
9 Aralık 2015 13:12

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda TOBB Aksaray Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu tarafından yeni iş kuracak olan ve tüm Girişimci Olmak İsteyenlere Fon Kaynaklarına Erişim, Arge teşvikleri ve hibelerin anlatıldığı “Girişimcilikte Hibe Paneli düzenlendi.

Panele konuşmacı olarak Ege Üniversitesi Enerji Yüksek Mühendisi Rana Arıbaş üyeleri Girişimcilikte Hibe hakkında bilgilendirdi.

Panele çok sayıda kadın girişimci katıldı. Panelin açılış konuşmasını TOBB Aksaray Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu başkanı Aysun Akkurt yaptı.

TOBB Aksaray Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu başkanı Aysun Akkurt konuşmasında, Türkiye’nin dört bir yanında faaliyetlerini sürdüren, iş hayatına farklı bir bakış açısı getiren, üreten, ürettikçe kazanan, kazandıkça ekonomiye ve toplumun her kesimine olumlu faydalar sağlayan, toplumsal yaşamda güçlüklere karşı direnerek ve kararlılıkla yollarına devam eden birçok kadın girişimci kendi başarı hikayelerini yazdı. girişimci kadınların yazdığı bu başarı hikayeleri aynı zamanda birçok kadın için de ilham kaynağı olmaya devam ediyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.