Dolar 32,3404
Euro 35,0988
Altın 2.239,16
BİST 8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

ATSO’dan Eskişehir Ticaret Odası’na ziyaret

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin ve beraberindeki yönetim ve meclis kurulundan oluşan heyet ETO’nun konuğu oldu..

ATSO’dan Eskişehir Ticaret Odası’na ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
5 Kasım 2015 13:15

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin Başkanlığında geçtiğimiz Salı günü Eskişehir Ticaret Odasına giden Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretlerinin her iki oda adına da son derece önemli geçtiğini belirtti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın çalışmaları ve yürüttüğü projeler, üyelere yönelik faaliyetler hakkında bilgi almak için düzenlenen ziyaret 4 Kasım Çarşamba günü gerçekleşti.

ETO Başkanı Metin Güler, Aksaray TSO heyetine odanın birimleri ve çalışmaları hakkında detaylı olarak bilgi verdi. Eğitime, kaliteye ve üye odaklı hizmete önem verdiklerini kaydeden Güler, ETO’nun daha önce İSO9001 belgesi aldığını ve TOBB tarafından akredite edildiğini belirterek, İSO10002 Üye Memnuniyeti belgesini almak için ise belgelendirme sürecinin devam ettiğini söyledi.

İSO17024 Personel Belgelendirme ve Avrupa Kalite Ödülü için de çalışmalara başladıklarını kaydeden Güler, bu kapsamda Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesini imzalayacaklarını ifade etti.

ATSO MECLİS BAŞKANI TEKİN “ETO’NUN TECRÜBESİNDEN YARARLANMAK İSTİYORUZ”

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin ise, vizyon sahibi ve ufuk açacak odaların deneyimlerinden yararlanmak istediklerini ve bu kapsamda ilk resmi ziyaretlerini Eskişehir Ticaret Odası’na gerçekleştirdiklerini söyledi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nı daha da geliştirmeyi amaçladıklarını belirten Tekin, öncelikle üyeye yönelik hizmetleri ve faaliyetleri artırmak istediklerini kaydetti.

Eskişehir Ticaret Odası ile işbirliği yapmayı amaçladıklarını belirten Tekin, ETO’nun Vize Ofisi, Vergi ve Hukuk Danışmanlıkları, Dış Ticaret, Kredi Garanti Fonu gibi birimlerini Aksaray TSO bünyesinde de oluşturmayı planladıklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.