Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

ATSO’dan flaş açıklama: Algı operasyonu yapılıyor

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’dan yapılan açıklamada, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri ilgili algı operasyonu yapıldığı ifade edildi.

ATSO’dan flaş açıklama: Algı operasyonu yapılıyor
Aksaray Anadolu AŞ
8 Eylül 2017 20:54

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’dan yapılan açıklamada, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri ilgili algı operasyonu yapıldığı ifade edildi.

Son günlerde bazı basın yayın organlarında ATSO seçimlerine yönelik yapılan algı operasyonu nedeniyle Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin’in ortaklaşa yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Aksaray Ticaret Ve Sanayi Odası’nın Kıymetli Üyeleri ve Değerli Hemşerilerimiz
Aksaray Ticaret Ve Sanayi Odası’nın seçimlerinin ne zaman yapılacağına ilişkin olarak kamuyonu ve değerli üyelerimizi bilgilendirmek için bu açıklamayı yapıyoruz.

Yönetim Kurulu Toplantımızın kararı teticesinde seçim tarihimizi 5 Ekim 2017 Perşembe Günü hizmet binamızda yapılmasına karar vermiş bulunuyoruz. Öncelikle bu seçimin şehrimize ve odamıza hayırlara vesile getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz.

Değerli Üyelerimiz

Geçtiğimiz günler içerisinde Yönetim Kurulumuza hitaben oluşturulan algı operasyonlarının kamuoyunu yanlış bilgilendirdiğini bu nokta da üyelerimizin ve vatandaşlarımızın yanlış bilgilendirmelere maruz kaldığını üzülerek açıklıyoruz.

Seçim tarihi belli olmadan listeler kesinleşmediği için bu tarihten önce kamuoyunu yanıltmamak için listeler verilmemiştir.

Kamuoyunda seçim listelerinin gizlendiğine ilişkin olarak oluşturulmak istenen algı operasyonlarını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Saygı Değer Üyelerimiz

Aksaray Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak 11 Eylül 2017 Pazartesi günü İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına seçmen listelerinin verildikten sonra oda web sitemizden seçim listelerini tüm üyelerimiz ile paylaşacağız.

Yönetim Kurulumuz seçim kararı alarak bu belirsizliği ortadan kaldırdığı için 11 Eylül Pazartesi günü her isteyen üyemiz web sitesinden seçmen listelerine ulaşabilecektir.

Bizler 4 yıllık görev süremiz boyunca hiçbir hukuksuz işlemin altına imza atmadık ve alnımızın akı ile geldiğimiz bu görev süremizi layiki ile tamamlayarak seçime gidiyoruz.

Aksaray’ı sanayi şehri ve ticaret merkezi yapma yolunda neler yaptığımızı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Bizler bu şehri çok seviyor ve Aksaray’ın geleceğinin hepimizin geleceği olduğunu biliyoruz.

Biz bu vesile ile tüm üyelerimize ve kamuoyuna teşekkür ediyor seçimlere girecek olan üyelerimize başarılar diliyor saygılar sunuyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.