Dolar 32,3168
Euro 35,0223
Altın 2.308,02
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Avrupa’da yaşayan hayırseverden örnek davranış

13 engelli vatandaşımız, Fransa’da yaşayan yardımsever işadamı sayesinde tekerlekli sandalyelerine kavuştu..

Avrupa’da yaşayan hayırseverden örnek davranış
Aksaray Anadolu AŞ
29 Aralık 2015 23:21

Avrupa’da yaşayan yardımsever hemşehrimiz Yunus Görgülü, engelliler için 13 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, örnek davranış sergileyen Yunus Görgülü’ye yaptığı yardımdan dolayı teşekkür etti.

Uzun yıllardır Fransa’da yaşayan Hayırsever hemşehrimiz Yunus Görgülü, Avrupa’dan ziyaret için geldiği Aksaray’da, engelliler için 13 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Yardım konusunda örnek davranış sergileyen işadamı Yunus Görgülü’ye teşekkür eden Başkan Haluk Şahin Yazgı, “Fransa’da yaşayan hemşehrimiz 13 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye hediye ederek onların sevinmelerine vesile olmuştur. Aksaray Belediyesi, engellilerimizin hayatını kolaylaştırmak için birçok projeye öncülük ettik. Onların toplu taşımadan ücretsiz faydalanmasını sağladık ve otobüslerimiz engellilere uyumlu hale dönüştürdük. Yine engellerimizin faydalanması için indirimli su uygulaması başlattık. Engelli sanat atölyesi başlı başına çok önemli bir başlangıçtı. Yine engelli kardeşlerimiz için engelli şarj istasyonları kurduk. Yollarımız ve kaldırımlarımızı engellilere uyumlu hale dönüştürmeye hızla devam ediyoruz.

Aynı zamanda Aksaray Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle engelli dostu belediyeler arasında yer alıyor. Yunus Görgülü abimize fedakar ve duyarlı davranışından dolayı tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah bu yardım diğer hayırsever hemşerilerimize örnek olur” dedi.

Bağışta bulunan Yunus Görgülü, engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi. Ayrıca maddi durumunun elverdiği sürece de yardımların süreceğini bildirdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.