Dolar 32,5955
Euro 34,7913
Altın 2.493,56
BİST 9.445,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C

Aydoğdu’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

Aydoğdu’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
23 Temmuz 2018 16:48

Adalet ve Kalkınma Partisi Aksaray Milletvekili  Sn. Cengiz Aydoğdu, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

“Haber özgürlüğünün en etkin aracı olan basınımız, demokrasimizin gelişmesinin önemli ve değerli araçlarındandır.

Toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren basın, demokratik toplum düzeninin korunmasının güvencesidir.

Basın mensupları, vermiş oldukları hizmetlerle topluma yön vermekte, haberciliğin yanında aynı zamanda ciddi bir eğitim işlevini de yerine getirmektedirler. Basın, doğru, tarafsız ve hızlı biçimde bilgi ve haber vermek, olumsuzlukları sorgulamak, kamu yararını ilgilendiren konu ve olaylarda kanaat oluşturmak ve toplumu aydınlatmak işlevini yerine getirirken, meslek ilkelerini ve etiğini gözetmeli, kişilik haklarına, kişilik değerlerine, gizlilik alanına saygı göstermelidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Aksaray ilimizde faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo ve televizyonlarımız ile ulusal haber ajansı temsilcilerimizin üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle görev yapan değerli basın mensuplarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı canı gönülden kutlar, sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde yaşamalarını temenni ederim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.