Dolar 32,3366
Euro 35,1967
Altın 2.247,97
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Ayhan Erel MHP’den ihraç edildi

MHP’de Çağrı Heyeti’nden Ayhan Erel, Ali Sağır ile Mehmet Bilgiç, parti tüzüğünün 11. maddesini ihlal ettikleri gerekçesiyle ihraç edildi..

Ayhan Erel MHP’den ihraç edildi
Aksaray Anadolu AŞ
21 Eylül 2016 21:26

MHP Aksaray eski İl Başkanı ve MHP’nin çağrı heyeti başkanı Av. Ayhan Erel MHP’den ihraç edildi.

MHP Merkez Disiplin Kurulu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğünün 11. 79. ve 81. maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezası ile cezalandırılması istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilmiş bulunan Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç hakkında düzenlenen disiplin soruşturması dosyası münderecatı Merkez Disiplin Kurulunca müzakere edilmiş, müzakereler sonucunda yapılan gizli oylama ile Milliyetçi Hareket Partisi MHP Aksaray ili, Merkez İlçe Teşkilatı üyesi Ayhan Erel’in, MHP Trabzon ili, Vakfıkebir İlçe Teşkilatı üyesi Ali Sağır’ın, MHP Bursa ili, Nilüfer İlçe Teşkilatı üyesi Mehmet Bilgiç’in her biri için ayrı ayrı olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü’nün 78/4 – (c) , (e) , (g) , (h) ve (i) maddeleri uyarınca parti üyeliğinden “KESİN ÇIKARMA’’ cezası ile cezalandırılmasına, 21.09.2016 tarihinde katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.