Dolar 32,3487
Euro 35,0455
Altın 2.324,29
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Ayhan Erel serbest bırakıldı!

Polise mukavemet suçlamasıyla gözaltına alınan MHP Aksaray eski İl Başkanı Avukat Ayhan Erel serbest bırakıldı..

Ayhan Erel serbest bırakıldı!
Aksaray Anadolu AŞ
28 Temmuz 2016 23:09

MHP Aksaray eski İl Başkanı Avukat Ayhan Erel’in neden gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Aksaray Barosu eski başkanı İbrahim Baykan adına bu sabah gözaltı ve evinde arama kararı çıkarıldı.  Saat 07.30’da polis eve geldiğinde İbrahim Baykan’ın oğlu, Avukat Ayhan Erel’i evdeki polis aramasına karşı aramaya nezaret etmek üzere eve davet etti. Bu esnada İbrahim Baykan’ın bacanağı olan MHP Aksaray eski il başkanı Davut Menki de eve geldi. Her iki MHP Aksaray eski il başkanı da orada hukuka aykırı işlem yapıldığını beyan edip polislerle tartıştı. Bunun üzerine ikisi de hukuksuz bir şekilde “polise mukavemetten” gözaltına alındı. Hayatı boyunca ülkücü çizgiden ayrılmamış olan ve 20 yıldır cemaat yapılanmasına karşı mücadele eden Av. Ayhan Erel’in FETÖ soruşturmasıyla bir ilgisi bulunmadığı ortaya çıktı.

Ülkücü camiasının sevilen isimleri Avukat Ayhan Erel ve Avukat Davut Menki çıkartıldıkları savcılıkça serbest bırakıldı. Ülkücü camianın en güvenilir isimlerinden olan Ayhan Erel ve Davut Menki’nin serbest bırakılması ülkücü camiada sevinçle karşılandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.