Dolar 32,3401
Euro 35,1148
Altın 2.238,24
BİST 8.791,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Ayhan Erel’den kurultay açıklaması!

Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin MHP’de kurultay yapmak üzere atadığı Çağrı Heyeti Başkanı (MHP eski Aksaray İl Başkanı) Av.Ayhan Erel, “Yargıtay’ın kararını bekleyemeyeceğiz” dedi..

Ayhan Erel’den kurultay açıklaması!
Aksaray Anadolu AŞ
12 Mayıs 2016 01:05

Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin MHP’de kurultay yapmak üzere atadığı Çağrı Heyeti Başkanı (MHP eski Aksaray İl Başkanı) Av. Ayhan Erel, Yargıtay 18’inci Hukuk Dairesi, MHP’de olağanüstü kurultay yapılmasına ilişkin kararının Mayıs ayı içinde yapılacak müzakere ile kesinleşeceğini açıklamasını değerlendirdi.

CNN Türk canlı yayınına telefonla bağlanan Erel, “Yargıtay’ın açıklaması ucu açık bir açıklama. Kongre 15 Mayıs’ta yapılacak. Yargıtay cuma gününe kadar kararını verebilir ya da ileri bir tarihte verebilir. Şu an için bir belirsizlik söz konusu” ifadesini kullandı. Tosya Asliye Hukuk Mahkemesi‘nin verdiği tedbir kararının kaldırıldığını hatırlatan Erel, “Biz Gemerek Asliye Hukuk Mahkemesi‘nin verdiği tedbir kararının da kaldırılmasını bekleyeceğiz” diye konuştu.

“Gemerek kilit rol oynayacak”

“Bize göre yargı yolu tükenmemiştir” diyen Erel, “Yargı yollarının tamamının bitirilmediği bir yerde, Gemerek’ten de henüz netleşmiş bir kararın gelmediği noktada pazar günü bu kurultayın yapılacağı konusunda net bir karar veremeyiz” ifadesini kullandı.

Yargıtay’ın kurultayın yapılması yolunda bir karar vereceğine inandıklarını belirten Erel, “Yargıtay bu kararı verdiği taktirde iş kökten çözülmüş olacak” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.