Dolar 32,3401
Euro 35,1148
Altın 2.238,24
BİST 8.791,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Bakan Alaboyun Rektör Şahin’i ziyaret etti

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, yeni akademik yılı tebrik etmek ve Tıp Fakültesi ile alakalı gelişmeleri istişare etmek için, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i makamında ziyaret etti..

Bakan Alaboyun Rektör Şahin’i ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
17 Ekim 2015 18:56

Gerçekleştirilen ziyarette kısa bir açıklamada bulunan Bakan Ali Rıza Alaboyun, üniversitenin kurulmasında ve gelişmesinde Milletvekilliği döneminde yoğun bir gayret içerisinde olduklarını söyledi. Kuruluşundan bu yana, yaptıkları hizmetlerden dolayı tüm Rektörlere ve mevcut Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin’e teşekkür eden Alaboyun, “Kısa süre önce gerçekleştirilen “Akademik Yıl Açılış Töreni”ne katılamamıştık ama gönlümüz ve kalbimiz burada hocalarımızla ve öğrencilerimizleydi. Yeni akademik yılı tebrik etmek ve Tıp Fakültesi’yle alakalı neler yapılabileceğini istişare etmek için, Sayın Rektörümüzü ziyaret ettik. Amacımız üniversitemizi daha da iyi bir noktaya getirmek” dedi.

– 10 Fakültemiz Var ve Hızlı Şekilde Büyüyoruz –

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz de, sözlerine, Rektör Şahin’e teşekkür ederek başladı. ASÜ’nün bugün 10 fakültesi olduğunu ve çok hızlı şekilde geliştiğini ifade eden İnceöz, “Bununla beraber hızlı şekilde çözüm üretilmesi gereken konular da var. Bir ekip olarak tüm çalışmaları takip ediyoruz. Tıp Fakültesi’yle alakalı olarak, önümüzdeki günlerde, güzel gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

– Siyaset Kurumuyla İyi İlişkiler Şehre Olumlu Yansır –

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, şehirde, bir bürokratın tek başına bir şeyler yapma şansının olmadığını bildiklerini, siyaset kurumuyla şehrin bürokratları arasındaki iyi ilişkilerin, şehre büyük katkılar sağlayacağının farkında olduklarını belirtti. “Şu zamana kadarki siyasi desteğin, bundan sonra da yanımızda olmasını arzu ediyoruz” diyen ASÜ Rektörü, “İşin bir kısmı bize düşüyor ve biz kendi sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Şehri temsil eden siyasilerin de, sorunları ele alıp, son noktayı koymaları oldukça önemli. Desteğinizi yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

Yapılan kısa açıklamaların ardından, Tıp Fakültesi başta olmak üzere, üniversiteye ilişkin planlamalar üzerine değerlendirmeler yapıldı. Ziyarete Vali Şeref Ataklı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Özçifçi, AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay, AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Serdengeçti ve bazı Mesleki Odaların temsilcileri de katıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.