Dolar 32,3404
Euro 35,1084
Altın 2.241,61
BİST 8.875,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Bakan Aşçı: Gümrükte oy kullanma işlemi bugün tamamlanıyor

Aksaray’da bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Yeşilova Belediyesine yaptığı ziyarette, gümrüklerde oy kullanma işleminin sıkıntısız devam ettiğini ve bugün sona ereceğini söyledi..

Bakan Aşçı: Gümrükte oy kullanma işlemi bugün tamamlanıyor
Aksaray Anadolu AŞ
25 Ekim 2015 17:07

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere memleketi Aksaray’a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, merkeze bağlı Yeşilova beldesini ziyaret etti. Belde Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’ı makamında ziyaret eden Aşcı, burada vatandaşlarla sohbet etti. Bir gazetecinin gümrüklerde oy kullanma işlemleri ile ilgili sorusuna cevap veren Aşçı, gümrüklerde oy kullanma işleminin sıkıntısız devam ettiğini ve bugün sona ereceğini ifade ederek, “Şu ana kadar bir sıkıntımız yok. Gayet güzel geçti. Bütün hemşehrilerimiz vatandaşlarımız gümrüklere giderek rahatlıkla oylarını kullandı. Vatana millete hayırlı olsun inşallah. Yurt dışında da tamamlanmak üzere. Vatandaşlık haklarını kullanan bütün vatandaşlarımıza biz teşekkür ediyoruz. Tercihleri başımızın üstüne. Vatan için hayırlı olsun inşallah” dedi.
Yurt dışında kullanılan oyların özel kuryeler ile Ankara’ya getirileceğini kaydeden Aşçı, “Onlar bittiği anda geliyor Ankara’ya. Yüksek Seçim Kurulu’nun belirlediği bir yerde bekletiliyor. Türkiye’deki seçimlerle beraber onlarda tasvip edilecek ve aynı anda sayılacaklar. Onlar şimdi oradan güvenli bir kurye ile gelecekler” diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.