Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Bakan Fakıbaba Aksaray’a geliyor

Türkiye’nin ve dünyanın saygın ve önde gelen işadamları derneği MÜSİAD, 97.Genel İdare Kurulu Toplantısını 6-7 Ekim tarihlerinde Aksaray’da gerçekleştirecek.

Bakan Fakıbaba Aksaray’a geliyor
Aksaray Anadolu AŞ
3 Ekim 2017 22:52

Türkiye’nin ve dünyanın saygın ve önde gelen işadamları derneği MÜSİAD, 97.Genel İdare Kurulu Toplantısını 6-7 Ekim tarihlerinde Aksaray’da gerçekleştirecek.

Belirli periyotlar halinde farklı illerde gerçekleştirilen toplantıya, MÜSİAD Genel Başkanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu ile birlikte Türkiye’deki tüm şubelerden yoğun katılım sağlanmaktadır.

Müsiad Aksaray Şubesi ev sahipliğinde, Grand Altuntaş Otelde yapılacak olan toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Aksaray Şube Başkanı Eyup Dağdaş, “MÜSİAD 97. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantımızı, 6-7 Ekim tarihlerinde Aksaray’da gerçekleştireceğiz. Gıda Tarım ve Hayvancılık ana temalı toplantımıza, Genel Başkanımız başkanlığında Müsiad ailesi olarak, Sayın Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da katılacağı bu programla değerlendirmelerimizi yapacağız. Gerekli değerlendirmelerimizi ve paylaşımlarımızı yaparak; sosyal ve ekonomik iyileştirmeler ile memleketimize, ülkemize ve insani değerlere karşı olan vazifelerimizi yerine getirme gayreti içinde olacağız.” dedi.

Toplantının; Aksaray’ımızı tanıtmak ve potansiyelini ülke gündemine taşımak için iyi bir fırsat olduğunu belirten DAĞDAŞ, “Türkiye’nin her bölgesinden gelecek olan misafirlerimize, ilimizi anlatma fırsatı bulacağız. Aksaray başta tarım ve hayvancılık olmak üzere, sanayi, otomotiv, lojistik, inşaat, turizm ve hizmet sektörlerinin tümünün aynı anda hızla geliştiği ve büyüdüğü bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Farklı sektörlerden ulusal ve uluslararası birçok markaya ev sahipliği yapıyoruz ve yeni yatırımlar almaya devam ediyoruz. Bu potansiyelimizin daha geniş kitlelerce bilinmesi ve yatırıma dönüşmesi için çaba göstereceğiz.”diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.