Dolar 32,5006
Euro 34,8021
Altın 2.485,90
BİST 9.539,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Balon patlatma oyunu oynadınız mı

Balon patlatma oyunu oynadınız mı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Mart 2016 13:19

Balon patlatma oyunu günümüzde en revaçta olan oyunlardan bir tanesidir. Çünkü renkli ve mantığı  basit oyunlar kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen oyunlardır. Bu bahsettiğimiz oyun da bu nedenle bu kategori içerisine girer.

Rengarenk balonlarıyla çeşitli şekillerde oyunlar mevcuttur. Bu tarz oyunlar genellikle bir yay, ok yardımıyla ya da farklı tip atıcılarla balonlar patlatılır. Başka bir oyun tarzı da balonları birleştirerek patlatmadır. Yani 3 – 4 – 5’li şekilde yan yana ya da üst üste sıralanmış balonlar oyun kuralı gereğince patlatılır. Bu anlattığım oyun tarzı biraz daha bulmacaya kaçan şeklidir. Gayet eğlenceli olmasının yanı sıra bir başladığınız zaman kolay kolay başından kalkamayacağınız zevkli bir eğlence kutusudur. Bazı zamanlarda oyun içerisinde size adım hakkı tanınır ve oyun içerisinde bir hedef belirlenir. Mesela balonlar arasındaki bir nesneyi aşağıya düşürmek gibi. Bu tarz nesneleri düşürmeniz için balonları patlatmanız ve o nesneyi aşağıya kadar indirmeniz istenir. Ve her patlatma işlemi için bir adım kullanmanız gerekir. Bu hakkı sınırlarlar. O yüzden gayet mantıklı bir oyun sergilemeniz istenir zafere ulaşmak için. Bazen de sınırlı hakkın yanı sıra size bir miktar süre verilir. Geri sayım halinde ilerleyen bu süre içerisinde size oyun başında belirtilen hedefe ulaşmanız istenir. Bu hedef bazen bir nesne bazen de skor olabilir.

Balon patlatma oyunları şekline ve tarzına göre belli bir oyuncu kitlesine hitap eder. Flash oyunlar tarzında bahsedebileceğimiz oyunlar genellikle daha basit ve daha küçük yaştaki oyunculara hitap etmektedir. Küçük çocukların daha renkli ve basit oyunları sevdiğini hepimiz bildiğimiz için bu tarz oyunlar tam da onların istedikleri şekilde rahat ve kolay oyunlardır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.