Dolar 32,3396
Euro 35,1060
Altın 2.238,79
BİST 8.859,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Baro Başkanı Bozkurt’un 19 Mayıs mesajı

Aksaray Barosu Başkanı Av. Levent Bozkurt, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı..

Baro Başkanı Bozkurt’un 19 Mayıs mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
18 Mayıs 2016 19:24

Aksaray Barosu Başkanı Av. Levent Bozkurt, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bağımsızlık mücadelesini başlattığı, şan ve şereflerle dolu tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri, Egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın yılmaz bekçileri olan Türk gençliğine bayram olarak armağan edilen, Ulu Önder’in “Doğum Günüm” dediği bu kutlu gün, 19 Mayıs 1919’un 97.yıldönümü kutlu olsun.

Asil Türk Milletinin uyanış sembolü olan 19 Mayıs 1919’da yakılan bağımsızlık meşalesi, milletimizin azim ve kararlığı ile birleşerek tüm yurda dalgalar halinde yayılmış, milli birlik ve bütünlüğümüze yönelik her türlü tehdit ve saldırıya hiçbir zaman fırsat verilmeyeceğinin de simgesi olmuştur.

Dünyadaki ilerleme yarışında azim ve özveri ile çalışarak ülkemizi geleceğe taşıyacak olan en büyük zenginliğimiz, güvencemiz olan gençlerimize büyük önem veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, cennet vatanımızı Türk gençliğine emanet ederek cihanda benzeri görülmemiş bir davranış sergilemiştir.

Mazlum ve davasında haklı olan Aziz Türk Milleti zor ve sıkıntılı şartlar altında 19 Mayıs’ta birlik ve beraberliği ile Çanakkale ruhunu tekrar şahlandırmış, üzerindeki kara bulutları dağıtarak soylu milletimizin gurur kaynağı olmakla kalmamış; tüm ezilmiş, işgale uğramış milletlere de örnek teşkil etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, yarının umudu gençlerimizin, sporcularımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 97.yıldönümünü şahsım ve Aksaray Barosu adına kutluyor; Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm isimsiz kahramanlarını, vatanı uğruna büyük fedakarlıklar göstererek bizlere bağımsız bir ülke bırakan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet ile yad ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.