Dolar 32,5680
Euro 34,7221
Altın 2.492,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Başbakan Davutoğlu’ndan Aksaray’a teşekkür

1 Kasım seçiminde en çok oy alan iller arasında da ilk 5’e giren, oyunu en çok artıran iller arasında 9’a giren ve ildeki tüm vekilleri kazanan AK Parti Aksaray İl Teşkilatına tebrik ve teşekkür yağmuru yağdı..

Başbakan Davutoğlu’ndan Aksaray’a teşekkür
Aksaray Anadolu AŞ
19 Kasım 2015 12:20

AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti 105’inci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genel Başkan Yardımcıları, MKYK üyeleri, 81 ilin İl Başkanları, Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve İl Genel Meclis Başkanları katıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önümüzdeki süreçler hakkında bilgiler verdiği toplantıda AK Parti Aksaray İl Teşkilatı’na adeta tebrik ve teşekkür yağmuru yağdı.

1 Kasım seçiminde yüzde 71,5 rekor bir oyla Türkiye’de ilk 5 il arasına giren Aksaray’a 4 ayrı tebrik ve teşekkür belgesi verildi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından İl Başkanı Abdulkadir Karatay’a teşkilatın başarılarından dolayı en çok oy alan iller arasında da 5’inci olan, oyunu en çok artıran iller arasında 9’uncu olan ve ilindeki tüm vekilleri kazanan olmak üzere 3 ayrı plaket verilirken, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş tarafından da Aksaray’ın dereceye girmesi nedeniyle Başbakan Ahmet Davutoğlu imzasıyla tebrik ve teşekkür plaketi verildi.

Coşkulu geçen toplantıyı değerlendiren AK parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önümüzdeki süreçle alakalı bilgiler verdiğini belirterek, 1 Kasım seçimleri için vatandaşlara ve Aksaray’a teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Karatay, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bizzat teşekkür için önümüzdeki günlerde Aksaray’a geleceği müjdesini de verdi.

Başkan Karatay, Aksaray’ı zirveye taşıyan Aksaraylılara gönülden ve yürekten bir kez daha teşekkür ettiğini belirterek, “Aksaray’ımızın verdiği destekten dolayı vatandaşlarımızı mahcup etmeyeceğiz. AK Parti olarak vatandaşlarımıza hizmet ederek teşekkür edeceğiz. 20 Aralık’taki kongre ile görev başladığımızda ifade ettiğimiz gibi Aksaray değişim ve dönüşüme hazır olsun. Bu süreç bir restorasyon süreci olarak 2019 seçimlerine kadar Aksaray’ı başta kurumlarımız olmak üzere hizmette, yatırımda değişim ve dönüşümü en güzel şekliyle yaşayacağız. Aksaray’ı zirveye taşıyacağız. Yeni dönemimi hayırlı ve uğurlu olsun. Şimdi çalışma zamanı” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.