Dolar 32,3412
Euro 35,1262
Altın 2.241,33
BİST 8.895,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Başkan adayı Evren Dinçer için karşılama töreni

Başkan adayı Evren Dinçer için karşılama töreni
Aksaray Anadolu AŞ
11 Aralık 2018 20:50

AK Parti İl Başkanlığı, Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde Aksaray Belediye Başkan adayı gösterilen Evren Dinçer için tören düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı gösterilen Evren Dinçer için yarın saat 16.00’da AK Parti İl Başkanlığı binasında karşılama töreni gerçekleştirilecek.

Belediye başkan adayı Dinçer’in hem AK Parti hem de Aksaray’a hayırlı olacağına inandığını söyleyen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, genç ve vizyon sahibi Dinçer’in sahip olduğu birikim ve ortak akılla ortaya koyacağı hedeflerle Aksaray’ın değerine değer katacağına işaret etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Evren Dinçer’e ulvi bir vazife verdiğini kaydeden Altınsoy, “Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın da büyük kuruluşundan günümüze milletin partisi olan ve milletin teveccühüyle girdiği her seçimden zaferle çıkan AK Parti, 31 Mart’ta da bu zaferlerine Evren Dinçer ile bir yenisini daha ekleyecektir.” dedi.

AK Parti’nin seçim zaferlerinde Türkiye’de hep rekorlar kıran Aksaray, bu seçimde de yeni bir rekorla AK belediyeciliğine devam edeceğini vurgulayan Altınsoy, “Genç ve vizyon sahibi adayımız Dinçer, belediye başkanı olarak Aksaray’ı marka kent yapmak için öz veriyle çalışacaktır. AK Parti’nin gönül belediyeciliği ilkesinden hareketle Dinçer, İç Anadolu’nun kadim şehri Aksaray’ı yeni hedeflerle ve daha büyük projelerle buluşturacaktır.” diye konuştu.

EVREN DİNÇER’İN BİYOGRAFİSİ

1981 Aksaray doğumlu Evren Dinçer, İlk, Orta, Lise ve Lisans Eğitimini Aksaray Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, insan kaynakları yönetimi üzerine tamamladı.

Doktora Eğitimine Ankara Üniversitesi, İnsan kaynakları Yönetimi bölümünde devam ededen Evren Dinçer, 10 şubat 2017 tarihinde yayımlanan atama kararnamesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı görevine atandı. Aksaray Belediyesi’nden emekli Mustafa Dinçer’in çocuğu olan Evren Dinçer 8 Temmuz 2018 tarihinde Aksaray’da yapılan sade düğün merasimi ile Merve Anamur ile dünya evine girmişti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.