Dolar 32,5853
Euro 34,8176
Altın 2.412,65
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Başkan Altınsoy gençleri kongreye davet etti

Başkan Altınsoy gençleri kongreye davet etti
Aksaray Anadolu AŞ
9 Şubat 2018 18:04

Ak Parti Aksaray Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi 11 Şubat Pazar günü Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda yapılacak.

Yapılacak olan 5. Olağan Gençlik Kolları Kongresi ile ilgili bilgiler veren İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, tüm Aksaray halkını, özellikle gençlerimizi şölen havasında, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirecek olan kongremize davet ediyorum, dedi.

Başkan Altınsoy, açıklamasında; “Ak Parti Teşkilatları olarak kongre sürecimiz tüm heyecanıyla devam ediyor, Belde ve İlçelerdeki Kongrelerimiz, İl Kongresi, Merkez İlçe Kongresi ve Kadın Kolları Kongresinin ardından Gençlik Kolları Kongremiz ile kongre sürecimizi tamamlayacağız. Ak Parti içerisinde Gençlik Kolları teşkilatının öneminin ne kadar büyük olduğunu herkes çok iyi biliyor. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Ak Parti Hükümetleri döneminde Seçilme yaşı önce 25 daha sonra 18’e düşürüldü. Türkiye’de gençlere çok önem veren Ak Parti’nin mensubu olarak bu tür organizasyonlarla gençlere önem verdiğimizi net bir şekilde dile getiriyoruz.

Aksaraylı genç kardeşlerimi aktif siyasete davet ediyorum. Her alanda olduğu gibi siyasi alanda da ülkemiz büyük değişim yaşamaktadır, Ak Parti teşkilatları her kademesinde olduğu gibi gençlik kolları kademesinde de faal bir biçimde siyaset sahnesinde yerini almıştır. Amacımız genç kardeşlerimizi ahlaklı dürüst bir şekilde aktif siyasetin içerisinde tutmak ve ülke yönetimine en iyi şekilde katkı bulunmaktır, dedi.

Türkiye’nin 81 ilinde Kongreleri başarıyla gerçekleştiren tek parti olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu belirtmek başkan Altınsoy, bu duygu ve düşüncelerle Aksaraylı hemşerilerimi ve özellikle genç kardeşlerimi 11 Şubat Pazar günü saat 16:00’da gerçekleşecek olan kongremize davet ediyorum.” ifadelerine yer verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.