Dolar 32,5667
Euro 34,6983
Altın 2.487,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Başkan Özkök: Kahpelere ve kalleşlere sesleniyorum

Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezi Milli İradeye ve Demokrasiye Sahip Çıktı.

Başkan Özkök: Kahpelere ve kalleşlere sesleniyorum
Aksaray Anadolu AŞ
19 Temmuz 2016 00:18

Askeri Ayaklanmaya Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök önderliğinde, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Naci Duman, Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezi Esnafları, Tüccarlar, Üreten Çifçiler ve vatandaşlar dan tepki, yağdı

Aksaray Ticaret Borsası idare binasının önünde toplanan kalabalık ile birlikte basın açıklaması yapan ve “Ülkemize milletimize yaşantımıza ve iş hayatımıza karşı yapılan bu darbe girişimini tanımıyoruz” diyen Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi.

Milletimizin iradesine ve demokrasimize kalleşçe ve haince vurulmuş bu hançeri kesinlikle kabul etmiyoruz. Halkın iradesi ve güveniyle seçilmiş meşru hükümete karşı girişilen bu kanunsuz mesnetsiz kalkışmanın karşısındayız. Aksaray Ticaret Borsası olarak Devletimizin ve milletimizin yanında ve Demokrasimizin savunucusuyuz. Türk Milletinin namusu sayılan TBMM’ye ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesine Cumhurun başındaki Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan haince, kalleşçe ve sinsice girişim yapanları uyarıyoruz. Türk Milletinin mesele vatansa bir araya gelerek omuz omuza verdiklerinde ne tank, ne top ne de ağır silahlar etki edebilir. Milletimizin yüreğinde ‘’ÖNCE VATAN’’ düsturuyla hareket etme düşüncesi olduğu müddetçe hiçbir tahrik ve girişim amacına ulaşamaz. Allah Birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Müslüman Türk Halkının inancı tamdır. Ülkesini işgal etmek isteyen ve ülkesine hainlik yapanlara karşı aklıyla, gücüyle, imanıyla mücadele eder. Bunun en canlı örneği Çanakkale Savaşıdır. Türk milleti Çanakkale ‘de yedi düvele karşı savaş vermiş yılmamış ve başarmıştır. Milletin bağımsızlık özgürlük ve kendine güven duygusunu ifade eden bir mısrayı sizinle paylaşmak istiyorum.

Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım,

Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım.

Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım,

Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Aklını kiraya veren malum Fetöculara, Çetoculara, çakallara sesleniyorum. Türk Milletinin üzerinden kirli ellerinizi çekin. Yeter artık sabrımızı taşırmayın.

Benden eğerimi isteyin vereyim,

Atımı isteyin vereyim,

Çadırımı isteyin vereyim,

Fakat VATAN’ımdan hiç kimse bir karış toprak istemesin vermem. VEREMEM

Ben buradan öncelikle Başkomutan Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı, vekillerimizi, Valimizi Belediye başkanımızı, Emniyet ve TSK’daki imanlı ve inançlı güvenlik güçlerimizi, ve en önemlisi milli iradeye sahip çıkarak darbe girişimine kalkışan tankların önüne set oluşturan ve akabinde demokrasi nöbeti tutan asil Türk halkını kutluyor saygılar sunuyorum.

Mehmet’im. Sevinin,

Başlar yüksekte,

Ölsek de sevinin,

Eve dönsek de.

Sanma bu tekerlek kalır tümsekte

Yarın elbet bizim, elbet bizimdir.

Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir.

Gün demokrasiye sahip çıkma günüdür. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum” dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezi alanında “ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ” ve “VATAN SANA CANIM FEDA” sloganları eşliğinde bir müddet yürüyüş yapıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.