Dolar 32,3351
Euro 35,1782
Altın 2.246,99
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Başkan Yazgı Ak Parti Merkez İlçe yönetimi ile bir araya geldi

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye meclis üyeleriyle birlikte geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrasında AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Hamza Aktürk ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Başkan Yazgı Ak Parti Merkez İlçe yönetimi ile bir araya geldi
Aksaray Anadolu AŞ
18 Kasım 2017 12:35

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye meclis üyeleriyle birlikte geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrasında AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Hamza Aktürk ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Başkan Yazgı, Belediye Başkanı seçilmeden önce Merkez İlçe Başkanlığı görevi yaptığını hatırlattı. Bu yüzden Merkez İlçe teşkilatının siyasette üstlendiği görev ve sorumluğu çok iyi bildiğini söyledi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’ün daveti üzerine belediye meclis üyeleriyle AK Parti İl Binasında giderek merkez ilçenin yönetim kurulunu ziyaret etti.

Başkan Yazgı, yönetim kurulu üyeliğine seçilen parti mensuplarıyla bir araya gelerek onlarla hem tanıştı hemde belediye projeleriyle ilgili bir sunum yaptı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, ziyaretten çok memnun olduklarını söyleyerek “Sağ olsun Başkanımız bizim davetimizi geri çevirmedi. Bizleri ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyelerimiz olarak sizlerden edineceğimiz birçok bilgi ve tecrübe olduğunu düşünüyorum. Teşkilat olarak Belediyemiz ile uyumlu ve iyi bir birliktelik sağlamayı düşüyoruz” diye konuştu.

Başkan Yazgı, ise her zaman birlik ve beraberlikten yana olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı seçilmeden önce Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevi yaptığını hatırlatan Başkan Yazgı, “Bu yüzden sizleri şanslı görüyorum. Çünkü bu teşkilat içerisine girdiğinizde birçok şeyi görüyor ve öğreniyorsunuz. Bende aynı sizler gibi bir zamanlar merkez ilçe teşkilatında idim. Allah nasip etti bugün bu makama geldik. Merkez teşkilatında yaptığımız hizmetin bir benzerini de şimdi bu makamda yapıyorum. Bizler halkımızdan aldığımız güçle yine onlara hizmet ediyoruz. Bundan sonra aynı düstur ile hizmet sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Yazgı, belediye projelerin sunumu yaparak yönetim kurulu üyelerinin sorularına samimi şekilde cevapladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.