Dolar 32,3367
Euro 35,1626
Altın 2.244,08
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Başkan Yazgı, basın mensuplarıyla iftarda buluştu

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı Aksaray’da görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileri, iftar yemeğinde buluştu..

Başkan Yazgı, basın mensuplarıyla iftarda buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
1 Temmuz 2016 20:18

Somuncu Baba Sofrasında düzenlenen iftar programına; Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Atilla Soylu, Belediye Meclis Üyesi Hakan Bilgiç, 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Ragıp Südemen, Aksaray Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Harun Atalay,  Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Eskil, Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya ile Aksaray’da faaliyet gösteren Gazetelerin sahipleri, Ulusal televizyon sahipleri, Ajans muhabirleri, yerel radyo temsilcileri, Dergi ve internet haber sitesi temsilcilerinden oluşan çok sayıda medya mensubu katıldı.

RAMAZAN BOYUNCA 30 BİN KİŞİYE İFTAR VERDİK

İftara katılan medya temsilcileri yakından ilgilenen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ramazan ayında yaptıkları faaliyetlere değinerek  “Ramazan ayı hakikaten dolu dolu geçti. Mahallelerimizde iftarlar düzenledik. Bu Ramazan ayında yaklaşık 30 bin kişiye yakın halkımızla birlikte iftar yapmış olacağız. Mahallelerde iftar yapmanın ayrı bir güzelliği var. Halkımızla iftar yapmanın hazzı ve mutluluğu var. Orada beyaz masa oluşturuyoruz aynı zamanda mahallenin ortak sorunları orada dile getirilince biz neler yaptık veya yapabiliriz? Halkımızın talep ve isteklerini değerlendiriyoruz. Bu tür çalışmalarımızda oluyor. İhtiyaç sahibi insanlarımıza yardımcı oluyoruz. Önce evlerine gidip durumlarını kontrol ederek yardım kartları ve yardım çeklerini veriyoruz. Dolu dolu geçen bir Ramazan ayı yaşadık” dedi.

YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARI EN GÜZEL YANSITAN BASINDIR

Basınla her zaman iyi ilişkiler içinde olduklarının altını çizen Başkan Yazgı “Her zaman söylediğim bir şey vardır. Bizim yaptığımız çalışmaları en güzel yansıtan basındır. Biz ne kadar doğru bilgilendirirsek sizlerde kamuoyuna o şekilde aktarıyorsunuz. Halkımıza en güzel ulaşım yolu sizler vasıtasıyla oluyor. Bizim yaptığımız birçok faaliyette bizlerin yanımızda olmanız halkımıza birinci ağızdan doğru bilgiler aktarmanız bizim yaptığımız çalışmalara daha büyük güç veriyor” dedi.

SANAYİ ESNAFLARIMIZA BAYRAMDAN ÖNCE MÜJDEYİ VERDİK

Başkan Yazgı, sanayi projesi hakkında bilgi vererek “Sanayi projesinde sona geldik artık fiyatları açıklıyoruz.  100 metrekareden 500 metrekareye 5 farklı tip projelerimiz vardı. Biz bu projelerin kaça mal olduğunu bütün esnaflarımızla paylaşıyoruz. Ramazan bayramından önce esnaflarımıza böyle bir müjde vermiş oluyoruz.” şeklinde konuştu

İÇME SUYU İLE İLGİLİ HALKIMIZA İSTEDİĞİ GÖRÜNTÜYÜ VERECEĞİZ

İçme suyu konusuna da değinen başkan Yazgı “ İçme suyu projemizle ile ilgili çalışmalarımız çok iyi noktada. Firma işe başlar başlamaz yapacağı hatlar belli. Sistemi belli. Parada hazır. Sağ olsunlar Ali Rıza Bey ve Cenap beyin bakanlıkları döneminde projeye hakikaten çok büyük destek oldular. Şimdi halkımız görüntüyü istiyor. Bizde o görüntüyü Allah nasip ederse bayramdan sonra vereceğiz. Projenin hazırlanması bir buçuk yıl sürdü. Bazı şeyler etap etap gidiyor. Bunlar isale hattını yapmaya başlarken DSİ öbür projelerin ihalesine ve sonra yapım ihalesine çıkacak. Dolaysıyla aynı anda belki de 3 proje başlayacak. Biz yeni yapılacak su deposu ve tesislerin olduğu yerde bulunan evleri kaldırmayı planlıyoruz. Onun içinde devam eden bir çalışmamız var.” dedi.

Başkan Yazgı, İftar programına teşrif eden tüm basın mensuplarına teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.