Dolar 32,5955
Euro 34,7913
Altın 2.493,56
BİST 9.445,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C

Başkan Yazgı, birimlerden brifing alıyor

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediyedeki birimleri yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında brifing alıyor..

Başkan Yazgı, birimlerden brifing alıyor
Aksaray Anadolu AŞ
26 Aralık 2017 17:14

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediyedeki birimleri yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında brifing alıyor.

Başkan Yazgı, birimlerden sorumlu Başkan Yardımcıları ve müdürlerin yanı sıra personellerle de bir araya gelerek 4 yıl boyunca yapılan çalışmalar hakkında bütün birimlerden detaylı brifing alacak.

Başkan Yazgı, ilk brifingi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünden aldı. Arıtma tesislerinde düzenlenen yemekli toplantıda Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü personeli ile buluştu.

Birim Müdürü Mustafa Seçkin, 4 yılda yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacak projelerin envanterini çıkararak Başkan Yazgı’ya çok önemli bilgiler aktardı.

Başkan Yazgı, “ Biz Aksaray belediyesini 4 yıldır istişare, ortak akıl ve profesyonel bir mantıkla yönetiyoruz. Ayakları yere basan planlı programlı projeleri ve hedefleri olan bir kamu kurumu niteliğinde belediyemizi yönetmeye devam edeceğiz. 2018 ve daha sonraki yıllarda yapacağımız hizmetlerle ilgili plan proje ve hedeflerimiz hazır. İnşallah öncelik sırasına göre bunları gerçekleştireceğiz.

Ekip ruhu ile yapacağımız çalışmalarla önümüzdeki yıllarda Aksaray belediyesi hizmetleriyle, projeleriyle farklı bir görünüme farklı bir yapıya kavuşmuş olacak..”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.