Dolar 32,5881
Euro 34,8124
Altın 2.419,72
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Başkan Yazgı, eşi Hasibe hanım ve meclis üyeleri kapalı çarşıda

Başkan Yazgı, eşi Hasibe hanım ve meclis üyeleri kapalı çarşıda
Aksaray Anadolu AŞ
14 Mart 2018 11:30

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından başlatılan “Kapalı Çarşıyı Yeniden Canlandırma” projesi kapsamında çalışmalar hızla sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı eşi Hasibe Yazgı ve belediye meclis üyeleriyle kapalı çarşıda devam eden çalışmaları inceleyerek esnaflarla istişarede bulundu.

Başkan Yazgı, Kapalı çarşının daha modern bir görüntüye kavuşması için hazırlanan ‘Kapalı Çarşı Yeniden Canlandırma Projesi’ etap etap gerçekleşeceğini bildirdi. İlk etapta çarşının zeminin karo ile kaplandığını belirten Başkan Yazgı, kapalı çarşının çatı aksamını taşıyan direklerin estetik bir görünüm kazanacağını ve yeni aydınlatma sistemiyle çarşının pırıl pırıl bir görüntüye sahip olacağını ifade etti.

ESNAFLAR BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYOR

Kapalı çarşının yenilenmesiyle rahat bir nefes alacaklarını ifade eden esnaflar, başlatılan bu güzel çalışmalardan dolayı çok memnun olduklarını belirterek, Memnuniyetlerini bizzat Başkan Yazgı’nın kendisine ilettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.