Dolar 32,3346
Euro 35,2006
Altın 2.247,92
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Başkan Yazgı, esnaf odası başkanlarıyla istişare toplantısında buluştu

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Esnaf ve Sanatkâr Odalar Birliğine kayıtlı oda başkanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi..

Başkan Yazgı, esnaf odası başkanlarıyla istişare toplantısında buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
13 Aralık 2017 16:56

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Esnaf ve Sanatkâr Odalar Birliğine kayıtlı oda başkanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Aksaray Belediyesi Sosyal tesisinde gerçekleştirilen istişare toplantısına Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, Minibüsçüler Oda Başkanı Veysel Öztürk, Fırıncılar Oda Başkanı Halis Altınsoy, Madeni Sanatkârlar Oda Başkanı Mehmet Üçkulak, Berberler Oda Başkanı Mehmet Doğan, Ağaç İşleri Oda Başkanı Mesut Konuk, Kasaplar Oda Başkanı Kani Yerli, Şoförler Oda Başkanı Ferit Özkaraca, Terziler Oda Başkanı İsmail Coşkun, Gülağaç Esnaf Oda Başkanı Dede Koca, Güzelyurt Esnaf Oda Başkanı Beytullah Andıç, Manavlar Balıkçılar Tavukçular Yumurtacılar Esnaf Odası Başkanı Musamettin Bozkurt katıldı.

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ın her zaman esnafın yanında olduğunu söyledi. Birliğe kayıtlı esnaf oda temsilcilerinin bu durumdan dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi. Belediye olarak her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ ya ve Belediye Başkan Yardımcılarına teşekkür etti.

Başkan Haluk Şahin Yazgı konuşmasında “Belediye Başkanı olmadan önce kendisinin bir esnaf olduğunu hatırlattı. Belediye olarak her zaman esnafın yanında yer alacağını belirtti. Esnaf ve Oda Başkanları bizim birer temsilcimiz sayılırsınız. Çünkü odanıza kayıtlı esnafların neler istediğini, istek ve önerini dinliyorsunuz. Bu istekleri bizlere iletiyorsunuz. Bizlerde elimizden geldiğince sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Esnaflarımızın faydasına olacak her iş de sizin yanınızda olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yazgı, Belediye olarak yapılan hizmetlerin bir kısmını sinevizyon gösterisi ile Oda Başkanlarına gösterdi. Yapılan hizmetlerin bir kısmını anlattıktan sonra Oda Başkanlarının istek ve önerilerini aldı. Programın sonunda Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, oda başkanlarına teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.