Dolar 32,5642
Euro 34,7387
Altın 2.492,67
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Başkan Yazgı, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretlerine devam ediyor..

Başkan Yazgı, esnaf ziyaretlerine devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
26 Aralık 2017 17:25

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Yazgı, bu kez Kalealtı Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Yazgı, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi.

Halkımızın ve esnafın memnuniyetinin birinci öncelik olduğunu açıklayan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bütün istek ve taleplerinin kayıt altına alındığını söyledi. Kasabından gözlükçüsüne, berberinden lokantasına kadar bütün esnafa uğrayan Başkan Yazgı, esnafın hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgi aldı. Çarşı, pazar dükkân dükkân esnafı gezen Başkan Yazgı, hem istek ve talepleri dinledi hem de hayırlı kazançlar diledi.

Başkan Yazgı’nın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Kalealtı Caddesi esnafları, Başkanı sürekli yanlarında görmek istediklerini belirttiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.