Dolar 32,3398
Euro 35,1213
Altın 2.234,53
BİST 8.730,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Başkan Yazgı kapalı çarşı esnafıyla buluştu

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, hafta sonu kapalı çarşı esnafıyla bir araya geldi..

Başkan Yazgı kapalı çarşı esnafıyla buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
21 Kasım 2017 11:27

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, hafta sonu kapalı çarşı esnafıyla bir araya geldi. Kapalı Çarşının iyileştirme projesinin en son hali hakkında esnaflara bilgi aktaran Başkan Yazgı, “Amacımız bu bölgenin canlılık ve işlev kazanmasıdır” diyerek yapılacak düzenlemenin yine esnafların isteği doğrultusunda gerçekleşeceğini kaydetti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte kapalı çarşı esnaflarıyla ön görüşme yaptı. Ön görüşme öncesinde Başkan Yazgı, 3,5 yılda Aksaray Belediyesinin hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Kapalı çarşının şehrin merkezinde ve şehrin aynası konumunda olduğunu belirten Başkan Yazgı, çarşının daha ferah ve canlılık kazanması adına yeni bir iyileştirme çalışması yapıldığını açıkladı. Yapılacak iyileştirmenin nasıl olması gerektiğini esnafa sordu ve bu konu hakkında her türlü fikre açık olduğunu da ifade etti.

Başkan Yazgı, esnaflar tarafından kabul görmesi halinde çarşı zeminin baştan aşağı yenileceğini, yeni aydınlatma sistemiyle ve ana caddelere çiçek saksılıkları yapılarak ile çarşının yeni bir yüze kavuşacağını belirtti.

Kapalı çarşının taslak üzerinde yenilenmiş halinin birer örnekleri esnaflara dağıtıldı. Esnaflar, öncelikle yapılacak iyileştirme çalışması için Başkan Yazgı’ya teşekkür ettiler. Esnaflar, düzenlemeyi beğenip projeyi destek vereceklerini açıkladı.

Önümüzdeki günlerde Başkan Yazgı ile kapalı çarşı esnafları yeniden bir araya gelecek. Toplantıda çarşı içi düzenlemenin içeriği konuşulacak. Esnaflar istek ve taleplerini Başkan’a bildirebilecek..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.